Hmm..

img_2763 (MMS)

Bara för att jag håller på att färja ögonbrynen och bleker slingor i håret, så ser jag plötsligt ut som en "balt-h*ra"!? Åtmindstonde enligt min far... Detta var första gången jag cencurerat ett ord här i bloggen, såg ni det? Men det är ju ett förfulande ord av jordens äldsta yrke... Äh jag orkar inte vara moralkärring nu..


Förbannat!!!

Nu blir man putt alltså!!! Är det inte migrän så är det magkatarr, och helst båda två samtidigt!! Jättelätt att somna, verkligen... Fan vad man ska ha många medicinska bekymmer! Vad kommer läkarna konstatera härnäst? Pesten? Spetälsk? Eller kanske blir min kropp den senaste trendsättaren och skapar Orangutang-influensan? Eller Ananas-influensan? Näe, det finns bara ett namn som skulle passa en influensa uppstådd i min kropp, och det är typ

"MigränMagkatarrAdhdAstmaAllergi
iKanInteBliBrunUtanBrännerSigBaraISolen
SmåTuttarStoraÖronPratarFörMycket
RäddFörAttFlygaSvimmarAvSpindlar
MenOrmarGårBraSlåssPåFyllanMen
ÄvenVidNyktertTillstånd
KlantarsleAlltidPank-Influensan"...

Talang 2011

Idag har jag legat i sängen och ojjat mig över migränen. Men när kl var runt 17.30 så bet jag ihop, tog bilen ned till Sibylla (det tar 5 min att gå, haha) och mötte Patricia & Gustav där. Behövde verkligen få i mig lite fett, så jag tröck i mig 3/4 av en barn Capriciosa. Då kändes det bättre! Så vi bunkrade upp med Alkohol inför valborgs-firandet imorgon :) Kom hem för nån timme sen, och nu är lite av huvudvärken tillbaka. Så jag har borstat tänderna, tagit sömnhormon, släkt lampan & tänker nu somna framför Talang 2011:) Imorgon bli det party gör hela slanten, och då ska migränen vara ett minne blott! Godnatt!

Nu är USA-resan bokad & klar!!!

Hallelujaaaah.

Först tänker jag bara berätta vilken otroligt trogen bloggare jag är, så ni verkligen är medvetna om det! Jag sitter, ljög, jag ligger här och har migrän, min receptbelagda migrän-medicin är värdelös & jag tycker så synd om migsjälv, ajajaj. Men, trogen som man är, så biter jag ihop och upptaderar er endå. För igårkväll bokade farsan 3 flygbiljetter från Arlanda-Stockholm, till Junaeu-Alaska, Måndagen den 3e Oktober. Jag, pappa & min Martina skaåka husbil tvärs över hela kontinenten. Den 6e November flyger vi hem från Miami-Florida till Arlanda-Stockholm igen.
 Lyckan är total. Jag är så otroligt tacksam för att pappa ger oss denna möjlighet! Saken är den att förre veckan skrev han på ett avtal. Med Hollywood. Hans senaste bok, 3 Sekunder, ska filmatiseras utav 20 Centh Fox. Och därför ville han bjuda mig på en resa. Och då kom vi fram till att det fick bli en roadrip över Usa.
Såhär ser resan ut:

Vi landar i Alaskas huvudstad Juneau. Där bor vi på hotell ungefär 4 dagar, för att åka på valsafari, vandr i glaciärer, se sjölejon & örnar osv.

Juneau



 Sen åker vi en 3-dagars färja från Junaeu, genom alla vackra fjordar, till Bellingham-Washington (Alltså, inte washington DC)
 Där hämtar vi ut våran 9 meter långa husbil, som är utrustad med allt från satellit-tv till "lyx-husbils-toa", och så bär det av.

 Först över Washington, åt öster, genom klippiga bergen (Washington & Montana).

Rocky Mountains, Montana

 

Så kör vi snett över Montana och in i Wyoming.
Där stannar vi 2 dagar, för att utforska Yellowstone National park.

Yellowstone vulcano



 Sen åker vi igenom Idaho, och rakt ned till Utah för att få en glimt av Salt lake City, och outstanding Arches National park.



Arches x3



Och sen så fortsätter vi ned till södern, nämligen Arizona, och där blir det lite Grand Canyon aktiviteter, såsom bungyjump & hellikopter.



Canyon



 Nästa delstad blir New Mexico, som ligger precis öster om Arizona. Vi kör rakt igenom New Mexico, och in i Texas. Där kommer vi övernatta i häftiga Fort Worth, där dom fortfarande rider på gatorna, och har cowboykläder!

Forth Worth


 Vi fortsätter öster, men nu sneddar vi uppåt, in i & igenom Arkansas, för att sen komma in i delstaten Tennessee! Där ska vi stanna i Memphis för att se Graceland.

Graceland

Nästa stopp i Tennessee blir Nashville, Hendersonville. Johnny cash hemstad.

Johnny Cash at his house.



 Och sen bär det söder av, rakt ned i Georgia. Första stoppet där blir Atlanta, där vi ska åka sjuka berg&dahl-banor på nöjesparken Six Flags

Ninja Rollercoaster at Six Flags, Atlanta


 Vi fortsätter sen ned, och in i Florida. Där stannar vi först i Orlando, för att gå på 1.Universal studios, 2.sea world och 3 -evt kennedy space center

1.

2.

3.




 Sen åker vi till västkusten, där det blir sol & bad ett par dagar, längs deras kritvita stränder.

Venice Beach, Florida


När vi är klara där, så sneddar vi igenom Everglades National park.

Everglades


 Tillslut kommer vi till Miami!
 Där lämnar vi tillbaka Husbilen och hyr en vanlig bil. Nu avslutar vi resan med ett par dagar relax i paradiset. Där bor vi på hotell istället, och har planer såsom simma med delfiner, tatuera oss på Miami Ink, ta en dags-tur ut till paradiset Key West, ja vad vi känner för. 

Key West


 Sen, Lördagen den 6e November går vårat nattflygg från Forth Lauderale-Miami, hem till kalla tråkiga sverige.

Detta lär ju bli något utöver det vanliga. Det ska bli så fantastiskt häftigt, så jag finner inte ord!

Nu måste jag vila!!!! Mitt huvud sprängs snart!
Herråå

Då har man vart sådär duktig igen!

Varenda muskel värker på mig just nu... Man har ju varit sådär äckligt duktig idag igen! Och idag hade jag hjälp utav lilla Gunde också! Jag sa att som tack för att hon hjälpte mig med vardagsrummet så skulle jag köpa en såndär låssas-cigg till henne :) Och sen hjälpte hon mig även att tvätta hela Hulken, som tack för att jag körde henne & hennes mamma fram & tillbaka till Willys! Underbara Jessica :)
 Så, först städade vi varenda liten millimeter av vardagsrummet, samt putsa fönsterna, det tog ungefär 2 timmar, och pappa blev JÄTTEGLAD :D.
 Sen bar det av till Willys en sväng, och när vi sen släppt av Jessicas mamma hemma hos dom, så åkte vi ned till OKq8. Nu var det tvätta-hulk-dags!
 Inne i bilen dammsög vi, tvättade fönster, tvättade taket, putsade panelen, smorde in sätena med läder-fett, och slängde allt onödigt. Han blev så fin, min fina hulken <3 Tog inget foto inuti kom jag på nu.. Ska lägga in ett sen :)
 Och när det gäller den utvändiga tvätten så avfettade jag, schamponerade och spolade av. Jessica skrubbade fälgarna hon, och hon fick tillomed pröva högtryckstvätten! Fast bara på bil-mattorna, jag vågade inte låta henne använda den på min bil. Lacken är skör.. hihi! 
 Så när vi var klara så körde jag hem Gunde och åkte sen hem till mig, i min reeeena Volvo 940<3. Passade på att spraya lite enkomponentslack på rosten också, så den inte syns. Tycker det är så fult med rost, och ingen får se att självaste Mr Incredible Hulk börjat bli rostig!!! 
 Nu har jag precis diskat och nu orkar jag knappt skriva.. Är så jäääla trött, och yr i pallet :O
Jag skulle behöva vila, för snart blir det ut igen. Jag ska träffa Patricia aka Åkermyntan och äta sushi :)

Peace!




Vardagsrummet, före & efter städningen.
Tänk vad lite kvinnligt engagemang kan göra underverk i en "ungkarlslya" va!?






Hulken innan tvätten!
(Min parkeringsplatts är under ett litet äckligt träd som pollenerar ned hela Hulken, på våren & sommaren!
På hösten får jag löv i precis HELA bilen, och på vintern är det en vall med snö på ena sidan,
så då måste jag parkera tätt intill trädet, och då kommer man inte ini bilen från den sidan. 
Annars så sitter det ju fåglar i trädet ÅRET RUNT, och dom BAJSAR på min Hulken :O !!
Så jävla sjukt, vem BAJSAR på någonsannans BIL? Okej om det var på sin egen, men inte på
en vilt främmande människas Hulkmobil!?
Dom måste ha rymt ifrån Gökboet, nån annan förklaring finns det inte... Dårfinkar!
Men jag tänker såga ned trädet när ingen ser, långsamt och med no mercy...
För jag hatar trädet.
Jag vill döda trädet...)



Hulken är ren & fin!
( Till vänster ser ni ju grenarna av skit-trädet.. Imorgon lär ju bilen vara lika pollen-nerskitad igen.
Då tänker jag ta upp de här fruktansvärda träd-trakasserierna med hyresvärden.
Då sätter jag ned foten asså!)


Porträttet av Sanna - DONE

Ja, här ser ni hela processen samt resultatet. Har ju knepat med denna nu i 3 dagar, och lagt ned åtskilda timmar på den eftersom det är mitt första "beställda" porträtt :)
Är nöjd! Hoppas Sanna blir det also!


Först linjerna i ansikte & hår, och sen på med lite skugga, slipa lite på håret, och lägga till linjerna till bakgrunden.



Och när sista finishen är klar så; Voíla! Klarrrt...


Sunset at Boda. (Bildbomb)


Här kommer kvällens Boda-bilder. Det var en fantastiskt vacker kvälls-sol, like always. Fast nu är det ju alldeles grönt ute också, och då blir bilderna ännu vackrare!

 Och på hemvägen såg vi en jättesöt liten älg! Det var en fjolårs-kalv, och hon var sååå nyfiken på vad vi var för ena filurer, och därför lyckades jag få in en jävligt bra bild :D !
 Det skumma var dock att 2 min tidigare sa jag till pappa "Åh, jag skulle verkligen vilja se en älg ikväll"..

Nu är det dags att sova känner jag! Man har ju hållt igång idag, jajjamensan!
Godnatt!

 













 




























ÄNTLIGEN!!!

Mitt arsle är officiellt ur vagnen!

 Idag har jag städat, och inte bara städat sådär som man brukar städa, utan jag har skrubbat varenda jävla millimeter i badrummet, köket, förrådet & hallen. Tillexempel, i badrummet så har jag skrubbat bakom badkaret, under badkaret, på badkaret, i badkaret, uppe på hyllor, under hyllor, på väggarna, alla rör osv osv. Sen har jag gjort samma sak i köket, inklusive skrubbet i pappas kylskåp! (Jag har nämligen ett eget kylskåp i mitt rum, för annars tar pappa min mat)  Och sen gjorde jag förråds-rensningen!
 Nu har jag bara städningen i pappas rum/vardagsrumet kvar, och sen har jag gjort allt jag skulle göra, för att pappa hjälpte mig med räkningarna! Men jag tänker skura ur hans skafferi och ugn också, fast det inte ingick i vårat "avtal". Det är bara för att han är en sån fin och snäll pappa!

 Jag hade lilla Gunde på besök idag också. Hon var min sällskapsdam när jag rensade förrådet:) Det är så tråkigt att göra sånt själv tycker jag... Så fick hon kolla igenom min humongeous sopsäck med kläder jag inte vill ha längre! Men jag skjussade nyss hem henne, för hon var helt jäkla astrött idag! Och jag börjar också sacka nu... Herregud jag har ju hållt på att städa sen halv nio imorse, klart man är trött....

 Nu tänker jag rita klart mitt porträtt, sen får vi se om jag orkar städa det sista idag. Annars så tar jag det imorgon. Iof så vore det ju bra om jag städar mitt rum + skafferiet idag, så har jag verkligen bara bara pappas rum sen... För där ska det putsas fönster, damma på bokhyllor (och han är författare, så han har endel böcker) osv osv.. Jag ska fan fota hans rum innan jag börjar, så ska ni få se vad jag menar... Det kommer ta ett tag..


Hahaaa, förresten! Vill ni veta något pinsamt som hände idag? ÄHH, Ni får veta det även om ni inte vill.. 
 Idag, när jag höll på att skrubba i badrummet, så knackade det på dörren. Normalt sätt går man ju bara och öppnar, sålänge man ser "OKEJ" ut. Problemet var bara att jag såg inte "okej" ut... Jag såg allt annat än "okej" ut.,, Jag såg HELT SJUK ut!! 
 För det första var jag OCH mina kläder helt dyngsura utav allt vatten man håller på med när man skrubbar badrum!
Sen var ju mitt hår, och framförallt min fjolliga lugg, helt krulligt tack vare fukten som blir i badrummet när man använder massa varmt vatten.
 Sen var byxbenen upprullade heeeelt olika mycket, linnet var blött och satt snett, mina kinder var helt röda tack vare den varma fukten, ja ni förstår nog poängen. Jag var ful som stryk! Man kan förklara den looken ganska bra, för om ni tänker er Pippi Långstrump, fast med blont & krulligt hår istället för rött hår i flätor. Ser ni det framför er? Och så sitter hon i en ångbastu, med alla kläder på sig. Ser ni det också? Och där har hon suttit i ungefär 20 år! Ser ni det framför er? Om ni gör det, ja då ser ni ungefär hur jag såg ut. 
 Men men, dum i huvudet som man är så brydde jag mig ju inte direkt. Jag tänkte att det var säkert bara nån unge som ville gå ut med pappas hund Maya som vanligt, så jag öppnade ju såklart dörren, utan att ens tänka tanken på att iaf snygga till luggen lite... Och det skulle jag inte gjort! Öppnat dörren alltså..
 Där, utanför min dörr, står ett ungt, fräscht KEX och ville att jag skulle ta emot ett paket!? "Åh nej" tänker jag, och tittade lite chockat på honom.
 Sen öppnar härliga jag munnen, och säger "hihi jag städar badrummet hihihi"... Men asså VA??? Han hade inte ens frågat vad jag höll på med innan jag öppnade dörren?? Han ville faktiskt bara veta vad jag hette, så jag kunde skriva på att jag tagit emot paketet!? Och detta såg jag på honom, att det var exakt så han tänkte... Jag bara vet det... höhö.
 Med dyngsura skrynkliga händer skrev jag på och tog emot paketet, varpå han säger "ta hand om dig"...
 Vadå "ta hand om dig", så säger man väl inte till någon man leverera paket till? Sålänge man inte typ.. tycker synd om hon som öppnar dörren och som ser ut som en hemlös bajskorv... Han kanske trodde att jag var jättesjuk och hade hög feber eller något? Eller han kanske tillomed trodde att jag låg för döden? Och då ville han att jag skulle få ett vänligt bemötande av den siste bud-killen jag någonsin skulle se? Guud vilken fin människa han verkade va! Verkligen...
 FYBUBBLAN, från och med nu tänker jag gå runt och vara skitsnygg & sminkad hela dagarna, och bara vänta på att delievery-guy ska komma tillbaka och se hur jag ser ut "på riktigt"...!
HEJDÅÅÅÅ


Jaja, appropå önödig information, här ser ni skrubbade ytor:



Skrubbat kök. Titta inte på ugnsluckan.



Skrubbat kylskåp.



Skrubbat badrum.



Och skrubbat under badkaret.


Hjälp en människa i nöd!

Detta är min mammas vän & granne, Elizabeth.
Hon är världens snällaste, mjukaste och vänligaste människa, men nu har hon blivit vräkt.
 Om ni vill hjälpa Elizabeth att komma på fötter, och kan tänka er att ge ett bidrag så klickar man på bilden och kommer till en insamlings-sida.
 Annars får ni gärna länka till sidan från era bloggar, det är också att hjälpa till!
En kan inte göra allt, men alla kan göra något!


Min mage är KAOS!

Jäkla Durcolax!!! Igårkväll så hade det fortfarande inte hänt något, så smarta intelligenta jag tog ytterligare en tablett!!! Skulle jag inte gjort... Vaknade klockan kvart i sju, men märkte inget konstigt... Så jag gjordeiordning en frukost-smootie och började koka ägg. Sen hörde jag ett ljud, som lät ungefär som en grizzlytyrannosaurie som var jättearg. och det kom från magen! Vad som hände sen är oklar, jag minns det som en dimma. Men på toan blev jag sittande, och ont gjorde det. Han dock läsa nya numret av "Bo&Hyra".
 Sen tänkte jag att "Nu äre klart, bra" och åt min goda frukost i lugnan ro. det skulle jag gett fan i, för en timme senare hörde jag detdär ljudet igen, och sekunden senare satt jag på muggen igen och ojjade mig...
 MEN, magen är platt igen! Eller platt och platt, min mage har aldrig varit platt, men den är inte explosiv längre!

 Nu sitter jag hos Jessica och vi har nyss varit hos hennes barnmorska och fått höra på bebbens hjärtslag! det var överväldigande! (vuxenpoäng, överväldigande)
Nu ska jag våga mig på att äta en voffla för min mage är vääääldigt tom! Och Jessica har instruerat mig exakt vart toaletten är (Dom bor i en stor tvåa på 50 kvm2, så det är bra att man lokaliserar sig ordentligt inför evt framtida invärtes explosioner)

Senare idag ska v försöka sjösätta båten också, yiha!
Tjarååå

Ett skit-inlägg...

Ja, det är precis vad detta är! Åtmindstonde till viss del... För jag har köpt durcolax! Jag ska ge er en förklaring, och den "mörka" sidan av att vara medicinerad med narkotikaklassade preparat.
 Jag äter dagligen en medicin som heter Concerta. Utan den klarar jag inte av att leva ett liv med någon som helst kvalité. Medicinens sätt att verka kallas "centralstimulering", dvs att mitt huvud tänker klart.
 Tänk er att ni har en stor bokhylla. Hela tiden så köper man nya böcker som man ställer in, nya prydnads-saker osv. Och då måste du ju välja bort tex någon gammal bok för att den nya ska få plats. Min bokhylla är överfull! Det är saker precis överallt, och jag har ingen aning om vart jag ska leta efter boken jag vill läsa! Jag vet att den finns där inne, men inte var! Concertan är som en karta över virr-varret i bokhyllan. Med hjälp av den hittar jag precis det jag tänkte använda! Så, slutsatsen är att om jag inte äter concertan, då blir jag tillslut så trött på allt stök i huvudet och ger upp. Börjar köra mitt eget lopp och skiter i att ens FÖRSÖKA tänka innan jag handlar.
 Men, eftersom concerta innehåller något som kallas Metyldanfenidat och som är ett amfetamin-ämne, så är den väldigt stark, och det gör att jag får vissa bivärkningar av medicinen.
 Dels har jag dålig blodcirkulation och kallsvettas lätt, men jag tappar även matlusten, vilket resulterar i att jag har en väldigt känslig mage, eftersom den oftast är tom.
 Men ibland, typ på julen, påsken, midsommar och andra "mat-högtider", då struntar jag i att ta min medicin just den dagen, bara för att få njuta av god mat! Det är dock en problem... Min kropp försöker "ta igen" sig, så istället för att äta normalt så frossar jag! Det finns inget stopp! Och detta hände i Lördags, påskafton.
 Eftersom min mage är van vid att bajsa var 3e dag, eftersom det inte finns så mycket som ska ut, så fick den ju en chock... Jag såg gravid ut tack vare att jag fick sånna jäkla gaser! Jag var explosiv, som en heroshima-bomb!
 Och nu är det stopp i mag-kanalerna... Så därför har jag köpt Durcolax, som är ett laxeringsmedel i tablettform... Tyvärr har jag ju inte BARA ADHD, utan även magkatarr & början till magsår, och sist jag prövade en durcolax så fick jag sånna kramper i magen att jag trodde min sista stund var kommen... Men nu har jag HÄLLT i mig blåbärssoppa (Lätt-ätet) så jag hoppas att det blir bättre denna gång!
 Okej, nu lider jag tusen gånger mer av kall-svettningarna än detta, eftersom det här inte händer speciellt ofta. Men när det väl händer är det BAJS...

Och nu till något helt annat...
 Tänkte bara berätta vad jag gjort idag, i våra härliga 22 graders sommarvärme, som iof är lite läskigt eftersom vi bara får mer och mer extrema årstider, men endå..
 Jo, jag somnade klockan 4-5 imorse, och vaknade klockan 11. Då ritade jag lite på ett porträtt jag håller på med, föreställande Sanna (Min vän). Sen åkte jag med pappa ut till båten, och på vägen gick jag på Apoteket och köpte 1. ÖRON-PROPPAR SÅ MAN FÅR SOVA NÅN JÄVLA GÅNG!! 2. DURCOLAX SÅ MAN FÅR SKITA NÅN JÄVLA GÅNG!!
 Väl ute vid båtvarvet så putsade jag bort massa äckliga snäckor från skrovet, som luktade ruttet ostron, uppgödt på sjögräs.
 Sen åkte vi till sandtaget och släppte hundarna. Jag lyckades kasta en macka med 4 hopp. HOT!
Och sen åkte vi hem, och nu ska jag kolla upp hälsohem till pappa, städa lite till, fortsätta rita och sen förhoppningsvis springa till toaletten!

HEJSVEEEEJS!









HAHAAAA!! Kollar på en kortfilm om "bilar"...

HAHAAAA!! Kollar på en kortfilm om "bilar" på Disney Chanel, och där har dom en skrotbil som heter Doktor schlappenChassi! Hahahahh jag dööör


Min pappa.

Jag såg precis att min pappa finns på Wikipedia :P Jag är stolt över min far. Ni anar inte hur han verkligen kämpat sig igenom ett tufft liv, för att hamna där han är idag! Nä, nu ljög jag... Pappa kunde aldrig drömna om att hamna där han är idag. Han ville bara få ge ut en bok... Dessutom är han den bästa pappan i världen, och min bästa vän. http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Roslund_&_Hellström

GAAAHHH!!!!!

Jag KAN inte somna, det bara gååår inte!!! Har tillomed tagit 2 sömnpiller, men jag blir störd preciiis när jag ska somna, av pappa som springer på toa en gång var 20onde minut! Jag överdriver inte... Det blir korsdrag när han öppnar sin dörr, så min dörr skakar!! Dessutom snarkar Rocco, som en hel karl! Blir tokig... Och när jag "klarnar till" i huvudet precis HELA TIDEN, ja då tycker mitt äääälskade adhd-huvud att det vilat klart, så är jag inte sömnig längre! Kul! Jättekul! Nu tänker jag fan va vaken, heeela natten! Åååh det kryper i hela kroppen av ilska just nu! Jag hatar mitt liv!!! Nä, jac hataf fan AAALLLT!!! Jag vill slå någon i huvudet nu! Eller väcka nån trött jäävel....

Fräknar

Yes, har nyodlade "försommar" fräknar i hela fejjan! Jag & Jessica har solat i flera timmar idag, jätteskönt! Vi började på beachen, men det blåste så kallt där så vi åkte hem till J och solade på hennes uteplats istället. 35 smultron utav 35 möjliga!
 Jag har även varit uppe hos farmor & farfar en sväng, och retats. Farfar är väldigt ret-vänlig! Me like. Sen åkte jag hem och städade! Duktiga jag *klappa på huvudet*. Och nu ska jag ta sista kiss-rundan med Rocco, och sen sova. 
 Nattinatt!



Och jag har nya fräknar.



Sommarkännslor...



Myspys i solen.




Farfar tyckte INTE att denhär bilden var lika rolig som jag & farmor tyckte!



Morbrors nya flåd-åk... V12a :O (från igår, nyköping)




Tjatjaaaa

Igår kom jag hem vid 21, och var heeeeeelt slut! Så jag i princip somnade rakt upp o ned! Jag & pappa firade påsken i Flen, med min mamma, mina mostrar, morbröder och kusiner! Vi hade en helt fantastiskt trevlig påsk verkligen! Och vet ni, på hemvägen så såg jag & pappa en hel vildsvinsfamilj ute på en äng! Det var bland det häftigaste jag vart med om! Aja, nu ska jag åka och sola vid båten.. plockar upp mitt pök, Gunde, på vägen också! Tjatjaaaa


Beach-bus!

Ja, vad ska jag säga... Jag har verkligen försmågan att se ut som någon som rymt från dårhuset, men vet ni att jag bjuder på det, och hoppas att ni får skratta lika mycket som jag gjorde när pappa visade mig vad han fotat idag...
Och längst ned på sidan är mina egna bilder :P
Varsågoda...


Pappas bilder




































Mina bilder





































































































MEJ MEJ MEJ JAG JAG JAG!!!

Har så trrrråååååkiiiiiiigt... Men jag orkar inte hitta på något!? Då fotar man sig själv lite, det är alltid kul!



 












Vet inte vad jag ska ha på mig, så jag mixtrade ihop lite olika.. HÖHÖ..


Liten & rädd (utan retuchering)

Yes, originalet ser ni här, utan retuchering :)


Underbar låt!

Hittade den på fokis hemsida, KAN INTE SLUTA DIGGA!


WTF!!?

Märkligt... Hittade en visa som heter "Amandas lilla häst".. Och en av verserna var minst sagt creepy:

"Men när som hon trodde, att allting var förbi,
Så kommer där en prisse, som hade åkeri.
Han fria till Amanda med mången ljuvlig gest
Och lova bli en far för Amandas lilla häst.
"

Mitt ex hade åkeri, han friade. Jag heter Amanda och jag har en liten häst (harry)... Jääääääla mysko..

Dino-Dinner;

Fråga mig inte var jag fick denna idé ifrån... Kluttrade bara ihop något lite halvslarvigt.. Det var faktiskt väldigt roligt! Har kollat för mycket på Nat Geo Wild, och lyckats muffla ihop (haha vilket roligt ord, muffla=mixtra!! copyright by Amanda) typ Dinosaur CIA & Monster fishing...


Vill inte gå ur sängen!!

Nu har jag legat här i min säng sen klockan 8 typ... det är 4 h... Jag ser ut som ett litet troll med en hello-kitty morgonrock ( Jag trodde det var små dö-skallar när jag beställde den, så visade det sig när jag fick den att det inte alls var coola dö-skallar, utan massa små hello-kitty ansikten... Vilket nit-lott va?)
Snart kommer jag måsta gå ut med Rocco, och jag bara ORKAR inte!!! Jag vill ligga här och se ut som lilla plupp hela dagen!!! Så kommer jag vara skitdeppig i eftermiddag, som straff...
Förresten så har jag slagit huvudet i väggen (betong) 2 gånger på 10 sek, jag har råkat sparka datorn i golvet (först studsade den i papperskorgen), jag har haft ned min smoothie-kopp på golvet osv... Om jag går ut med Rocco så kommer jag troligen pajja ozonlagret eller ngt...
Men jag har tyvärr inte så mkt val...



PUSSKRIIIIIG!!


Vafan är det för dag idag!? Är det Fredag?...

Vafan är det för dag idag!? Är det Fredag? Eller är det bara Torsdag? Nu är jag väldigt confused.... Alzeimers - Check!


Värst vad han gosat in sig då...

img_0380 (MMS)

Värst vad han gosat in sig då...


En dag på beachen, <3 skärgård (bildbomb)

Detta KOMMER jag sakna när jag flyttar. Detta har man runt hörnet just nu, men å andra sidan har jag haft det i snart 22 år. Och sommaren kommer jag spendera på Värmdö, iaf en del av den :)
Tyvärr fick Rocco inte vara lös idag eftersom det var en riktig gypsyfamily på stranden (dvs att hela freakin släkt-trädet är med på picknicken) och dom smarta IDIOTERNA springer fram och tillabaka på stranden, med sina 100 småbarn, mitt framför nosen på Rocco. Det kliade i fingrarna att släppa honom, men jag tror ungarna var i lite väl liten size för att leka med Rocco...
Men vackert är det, och detta stället heter Stora sand, och ligger på Ingarö :)
Varsågoda att njuta :P








Ungjävlar...




























































Världens finaste voffsing <3



Liten & rädd...

Den här ritade jag igårkväll, en bra skilldring av hur jag känner mig på kvällarna nuförtiden...

Brev från Afrikat!

Jag kom precis hem från ett besök till "stora sand" med hundarna. Så öppnar jag dörren, och där, på golvet, ligger ett kuvert. Till mig! Från Martina! (Min bästaste vän som volonterar i Afrika, ni vet?)
Jag blev superivrig, det kändes bättre en julafton!!!! Så öppnar jag brevet, och först är det en separat lapp med ett citat ur en låt, sen ett långt brev.
 När jag läst klar brevet så grät jag som ett barn... Det var det finaste brev jag någonsin någonsin fått! Jag tänker inte berätta exakt vad som stod, det är personligt, men det var så himla rörande! Jag vet inte om jag kan beskriva med ord för er så ni förstår, men på ett helt A4 har hon lyckats skriva ned hur hon värdesätter våran speciella och unika vänskap... För det är den, jag har aldrig haft en vän som Martina förrut, aldrig. Och hon skriver bla i brevet att jag är en av de få hon skulle vilja vandra hand i hand med igenom hela livet, och så känner jag också. Gud vad jag längtar tills den 9onde Maj, då hon kommer hem! Förstår ni, hon har vart borta sen i slutet av Januari! Jag kan inte bärga mig tills jag får höra om allt hon upplevt, se alla bilder, höra om intryck och allt!!! Det kommer ju ta flera veckor!
 Och Martina, jag tror jag har ett jobb till dig också ;) TACK FÖR BREVET!!!! Det gick rätt in i mitt hjärta, jag kommer rama in det nu, garanterat! Men nu är det fan inte långt kvar tills du kommer hem! GOD DAMIT GIRLFRIEND :D:D:D Du har gjort min dag!!!!!


Juste, det har jag inte berättat :) Ska på...

Juste, det har jag inte berättat :) Ska på en ny intervju den 2a maj :) Det är innom hemtjänsten, och jag är ganska säker på att jag får det :) har ju jobbat med allt dom gör; städ, äldreomsorg, barn & personlig assisten :) så har jag körkort å bil med. Går nog bra :)


Pigg & glad.... Näe inte direkt, håller på...

img_4277 (MMS)

Pigg & glad.... Näe inte direkt, håller på att bli sjuk tror jag :S


Rocco och hans bilring ;)

Rocco gillar sin "bilring" han..










Senaste teckningen.

Nu är den klar. Är inte så nöjd, armarna blev skitdåliga, men jag hade inget engagemang kvar när jag skulle fixa till dem... Är lite seg och deppig idag. Men såhär blev det:


Fransk scrabled omelett ala Amanda! Vet, d...

img_0752 (MMS)

Fransk scrabled omelett ala Amanda! Vet, det ser skitvidrigt ut... Men det är jättegott & nyttigt OCH mättande! 3 ägg, 1 dl vatten, vispa vispa, salta, peppra, kardemumma ELLER kryddpeppar (asgott), stek i olivolja, ha i lite coctailtomater ( i små bitar) KLAR! jag brukar ju bryna mitt i ketchup, men det är ju mkt socker i :P FÖRRESTEN!!! Appropå ketchup!!! Vet ni vad jag upptäckte i somras?  Att det var SJUKT JÄVLA ASGOTT att steka laxfile, och när den är genomstekt så  brynar man den i ketchup!!!! Så äter man kokt broccoli och mimosasallad till... MUMSFILLIBABBA!!!!!!!


Hi there!

Tja! Orkar inte skriva så mkt nu, kan berätta att jag har vart i västberga m Gunde imorse, hämtade lite tavlor :) sen åkte jag o pappa ut t sandtaget, och sprang upp och ned i backen i omgångar, bra träning för både oss och hundarna.
Tänkte visa lite bilder på mina tavlor idag, och vad jag har hängande på väggarna i mitt rum :) Samt lite fina bilder från Boda (sandtaget heter så) as usual :)
Herrååå

Hemma hos mig då! OBS! Varning för snett hängande tavlor!

Vänster vägg samt kortsidan längst bort (sett från dörren)



Mina finaste blommor jag fått i mitt liv har jag torkat :) Tycker
det är vackert! Sen har jag några tänkvärda citat jag skrivit i
kalligrafi, samt en bild på mig & Linda.



Här är vänster vägg. Först är det tre personliga foton, sen
är det 4 st "love inspired" tavlor jag själv "gjort", dvs papprena
är köpta på en scrapbook-butik, sen är dem fastlimmade på
canvasramar.




"Amanda-tavlorna"



Mitt stjärntecken :) Jag använde en vit bläckpenna på ett svart
papper, och ramade in. Mkt simpelt, men fint! Gjorde även en
likadan i tvillingarnas tecken, som mitt ex var född i. Meningen
var ju att dom skulle hänga bredvid varandra över sängen...




Jag & pappa, för många herrans år sen. Var väl 10-11 år gammal
när denna togs, skulle jag gissa på iaf.




Älskar detta fotografi. Jag var väl runt 4-5 år, och fick följa med
pappa till norrland när han skulle ut och jaga... Har mkt fina
minnen därifrån!




Höger vägg, sett från dörren. Mina fina samlar-tavlor ;)



Samma vägg, fotat från andra hållet.



Men hur jäkla fina är dom inte?



"små-barnen" som egentligen inte är så små.. (30x50 är de största)



Dom tre "stora" pojkarna :) (50x70)



Och här har vi lite bilder från dagen:


Rocco står och spanar ut på våra katter, som ligger
och solar på balkongen.




Pappa har gömt sig uppe i backen, tillsammans med
Maya! Rocco väntar spänt på att få söka upp dem...
Och jag är fullt medveten om att halsbandet sitter
åt fel håll, men jag hade bara kopplet på nån minut
ju, då spelar det ingen roll! HAAAH!




Man ser långt, tror backen är närmare 50 m hög!



Nu är det jag som står högst upp, och pappa stod
"där nere" med Rocco, och när Rocco fick klartecken
så kommer han till mig med en jävla fart! Men efter
ett par vändor upp & ned, plus massa lek med Maya
i den branta sandbacken, ja då är tillomed Rocco trött.




Åhej vad segt det går...



ÄNTLIGEN UPPE! Men vart är Maya???



Är Maya därborta kanske? (Hon försvinner jämt,
jäkla fågelhund...)



Huhuuuuh :) somnade ganska precis 22.45 ig...

Huhuuuuh :) somnade ganska precis 22.45 igår, och vaknade prick 7 h senare! Pigg som en mörrrrt :P så nu har jag bjudit pappa på en banan - jordgubb -blåbärs smoothie :) Gött! Tog inte sömnhormonet igår, var ju så sömnig endå tänkte jag? Och visst somnade jag, utan problem :) Så nu får vi se ikväll då vad som hänt:) Idag ska jag hämta alla mina fina tavlor på olika postkontor här i sthlm :) hihi är förväntansfull :)


I HATE THOSE BITCHIN THAUGHTS!!!!!!

Nu kommer katastroftankarna... Eftersom jag fick besked om att jag failat jobbet, ja då väntar jag ju bara på att bostadsrättsföreningen inte ska godkänna mig som medlem! Typiskt min otur i livet; när nått bra för en gångs skull sker, så brukar det hända nått mer bra i samma veva! Men när en dålig sak händer, ja då kommer de andra 10000 STORA JÄTTEDÅLIGA sakerna hack i häl! Så nu väntar vi på lite mer skitbesked, så allt är som det ska liksom! Dessutom har jag börjat älta mitt ex, varför NU? Det borde jag gjort för länge sen ju? Jag fattar inte hur han kunde hitta en ny, efter 2 veckor? Vi har älskat varandra i FYRA ÅR!? Vi skulle GIFTA OSS!!!??? HAN friade??? Jag är ledsen, känner mig förrådd och jag undrar vad hon har, som är så jäkla bra att han kunde gå vidare på två veckor? TVÅ VECKOR!!!!! Och inte ens berätta det för mig, utan istället behandla mig iskallt, nonchalant, elakt och han fick mig att känna mig riktigt värdelös... Och endå så fattas han mig? Eller är det bara en närhet, ett engagemang och en andra hälft jag saknar? Jag vet inte... Jag är bara förvirrad och liten, trotts mina 180 cm... så är jag liten nu ikväll. Så liten så jag knappt syns....


Pics from today.










































Fröken duktig.

Jag har varit om möjligt ÄNNU tröttare idag, men trotts det har jag tagit mig i kragen, ordentligt!
 Först har jag varit på gymmet, sen har jag sprungit upp och ner med Rocco i sandtaget, sen har pappa & jag storhandlat, sen gjorde jag en ost&avocado-sallad + en smaskig fruktsallad (jordgubbar, mango, kiwi, banan & lila vindruvor), sen har jag fixat en offert på husbilshyrning i USA samt fixat lite mer på roadtrip-planeringen.
Jag har också sökt massa mer jobb samt diskat.
Allt detta trotts att jag är helt mosig i både huvud, ögon och kropp.
Näe, idag känner jag mig mycket duktig!
Nu ska jag såsa framför TVn, bajbaj.



Mumma <3


Fick inte jobbet... Men det känns okej, ba...

Fick inte jobbet... Men det känns okej, bara att fortsätta sökandet...


Vi bidrog till samhället.

Var nyss ute på dagens sista promenad med Rocco. Normalt sätt går vi bara ut, han gör sitt, sen går vi in och försöker sova, but not today.
När vi skulle vända så hörde jag röster, och ett jävla dunkande! Rocco uppmärksammade det också, så jag tog tag i halskedjan på honom och kollade vad det var!
Där, på en öde parkeringsplats, var två killar, i 17-18 års åldern. Dom höll på att sparka på en parkeringsautomat! Inte mig emot egentligen, men jag tycker det är SÅ irriterande med människor som ska förstöra, helt utan anldening! Så jag släpte lite på Rocco, började gå ned mot dom samtigt som Rocco spänner upp sig och stirrar nyfiket på dem! Dom har inte sätt oss en, så jag säger lite högt "Nej Rocco, lugn, luuugn" och låssas som att jag inte kan hålla emot honom ;) Då slutar dom på en gång och försvinner! Duuuuuktig Rocco ;)
Ska fan gå långa promenixer med honom i Gurra at night, och bara vara en god medborgare liksom...
Det är härligt att ha en stor biffig galen livsfarlig nazisthund <3


På ytan kan han se ut såhär:












Sanningen är dock denhär:

























Senaste i samlingen! :)

img_5517 (MMS)

Senaste i samlingen! :)


Haaaallelujaa

img_7018 (MMS)

Haaaallelujaa


Hihih nääärheet<3

img_6011 (MMS)

Hihih nääärheet<3


Amazing pics!

Har vart helt sänkt sen i fredags när jag kom hem från Karlstad, så jag har inte orkat varesig rita eller blogga. Men jag vill visa er lite foton jag har tagit de senaste dagarna, som jag tycker mycket om!
Enjoy!


På hemvägen från Karlstad tog vi färjorna över Vaxholm, och det var en jättefin kväll!

















Vi stannade sedan till i Sandtaget, eftersom vi endå kom den vägen. Hundarna behövde få springa av sig efter en lång bilfärd, men för en gångs skull var jag inte ett dugg intresserad av att fota dem! Här nere ser ni vad som fångade min uppmärksamhet, jag KUNDE INTE SLUTA FOTA SOLNEDGÅNGEN! Det var SÅ JÄKLA VACKERT!



























Vi avslutar väl med lite våriga foton från igår & idag:


Igår



























Idag











Here comes the sun nananaaa

img_8904 (MMS)

Here comes the sun nananaaa


Rocco <3

img_9067 (MMS)

Rocco <3


Min fina vän Gunde <3

img_4781 (MMS)

Min fina vän Gunde <3


Här ser ni Rocco, först hur han såg ut när...

img_0314 (MMS)

Här ser ni Rocco, först hur han såg ut när jag fick honom, 25 kg vägde han då! Och sen hur han ser ut nu, med 12 kg mera muskelmassa ala 37 kg. Det tar sig!


Min fiiiiina lägenhet

Min fina lägenhet!!!


planlösningen!



Hallen



Inglasad uteplats


Sovrummet


Badrummet


Vardagsrummet


KÖKET!!! Love it!!!!!


Förstår ni att man lär trivas? Den är SÅ JÄKLA FIN!!! Ska dock köpa mig en tvättmaskin samt diskmaskin tror jag... Man är ju lite seg på "få arslet ur vagnen-fronten"...


Kalligrafi

Har börjat på att lära mig lite Kalligrafi:)
Det är ju inte suddat än som ni ser, men WHO gives à fuck ;)




April 15, 2011

God morgooooon!
Nu sitter vi i bilen påväg hem!
Vi har tre saker vi ska göra på vägen. Det första är att stanna i Köping, för där ska pappa prata med sin bankman och fixa pengarna till lägenheten.
Det andra vi ska göra är att stanna till i Västerås och titta på två Bruno Amadio tavlor som jag evt ska köpa :)
Det tredje är att köra hem Micke. Jag ska evt hjälpa honom med lite kurbits-konst på möbler och andra trä-prylar :D skitspännande att vidga vyerna lite :) Dessutom sov jag inatt! Som en död stock! Är tokglaaad :D

Nu blir jag åksjuk här!! Vi hörs ikväll!.



Mitt liv som en glad rackarunge ;)



Mitt första självporträtt!
Har jag utvecklats, eller står jag bara och stampar?




Lite vackra bilder från gamla kvarnen








Nu har man en lägenhet också! Och på arbet...

Nu har man en lägenhet också! Och på arbetsintervjun fick jag sagt precis vad jag ville få sagt, men jag är inte direkt säker på att jag får det. Men jag tror jag lyckades framhäva vem jag är osv, och får jag inte jobbet så känns det okej, för då passar jag helt enkelt inte för tjänsten. Men allt löser sig, plus att lägenheten är perfelt! Jag ÄLSKADE den! Allt var verkligen Amanda! Men men, skriver mer imorgon när jag kommer hem, tog inte med mig datorn nämligen, och det är jobbigt att skriva från mobilen! Puss puss


Jag är ball. Har ej datan med mig så alla ...

img_8755 (MMS)

Jag är ball. Har ej datan med mig så alla foton som jag vill skicka kommer komma en och en BA SÅ NI VEET :D


No Make DuUp in moi nunna, and d'lack of l...

img_4112 (MMS)

No Make DuUp in moi nunna, and d'lack of la sömn du miserable, In se la car to LeCarl DuTown.


On the road again.

img_0334 (MMS)

On the road again.


In se car to LeCarl DuTown.

img_6182 (MMS)

In se car to LeCarl DuTown.


In se car to LeCarl DuTown.

img_5970 (MMS)

In se car to LeCarl DuTown.


Näää! Nu har jag legat här med släckt lamp...

Näää! Nu har jag legat här med släckt lampa, i TRE timmar, o försökt sova!? Det enda som hänt är att jag fått huvudvärk... Skitsömnhormoner som hatar mig......


Har haft en jättetrevlig kväll!

Kom hen från Sanna för en liten stund sen, och det var så jäkla trevligt! Potatisbullar,a var delicious, baconet likaså! Sällskapet ska vi inte tala om, och kaffet var över förväntan!
 Så tack Sanna för en jättetrevlig kväll!

Nu är det dags att sova, klockan är ställd på 05.00 nämligen. Vi ska ju till Karlstad imorgon, jag och pappa, för att skriva kontrakt på lägenheten, men även för att jag har en arbetsintervju ju! :) Och saken är den att innan vi åker, så ska vi hämta upp en kille som heter Micke, i UPPSALA... Han är en gemensam vän till mamma & pappa, och eftersom vi ska sova hos mamma över natten, så ville hon att vi skulle ta med honom :) Och pappa är aldrig omöjlig han. Så så ligger det till!
 
Ska blki intressant nu att se hur sömntablettena fungerar. Tog en vid 20.15, och det tar 1-2 h innan dem verkar.
 Jag är ju väldigt skeptisk till allt vad piller heter nuförtiden, tack vare incidenterna i vintras. Men detta är inget vanligt sömnpiller, utan innehåller inget annat än Melatonin, som är kroppens naturliga sömnhormon, men som min kropp inte tillverkar lika mycket som den ska. Det är tydligen väldigt vanligt hos adhd-patienter. Det är ju ganska svårt att få oss trötta, iaf i kroppen...
 Oj vad varmt här blev helt plötsligt, apropå¨allt och inget.

Nä, dags att avsluta!
Good night pimps n hoes.








Inside my brain (teckning)

Här har ni gårdagens piece of art "inside my brain", fotat i dagsljus :)


O happy daaay(8)

Oh happy day INDEED! Idag har jag varit en mycket duktig Amanda, trotts att jag vaknade halv tolv... Men jag kände att det var ingen idé att få ångest idag, jag behövde verkligen sova ut! Och äntligen har jag känt igen migsjälv igen! Har saknat min hyperaktivitet <3
 Först har jag varit på apoteket och hämtat ut "sömnhormonerna" och allergimedicin. Sen har jag hjälpt farsan att städa och tvätta bilen! Var så jäkla nogrann så den såg nästan rekondad ut! Passade på att sortera alla hans prylar han har också (he´s a prylfag) så att det var lite lättare att hitta alla hans sladdar, kvitton, bötrar, mojänger och parkeringspengar. Efter det så åkte vi hem, och då använde jag alla tandgrejer jag köpt, dvs en lite mindre tandborste, "whitening toothpaste", flux samt plackers (Sånna där tandtråd-på-en-liten slangbella).  Sen storstädade jag klart hela jäkla lägenheten, INKLUSIV mitt rum! Jag skurade, dammade, sopade, dammsög, sorterade, delade upp, pyntade, putsade och polerade! Det som är kvar nu är lite disk, polera det sista i badrummet samt.. Ja det var det!
 Nu ska jag snygga till mig lite, för jag ska hem till en gammal kompis (nä hon är bara 23 & ett halvt, inte SÅ gammal) på potatisbulle-afton! Det ska bli skitroligt att träffa henne, var länge sen! Sanna heter hon, vi lärde känna varandra på mitt första jobb som personlig assistent, för ett par år sen.
 Så, när jag kommer hem så får jag städa det lilla som är kvar :)
Seya!








Måste säga att oftast när jag får cravings...

img_2309 (MMS)

Måste säga att oftast när jag får cravings på något gott, så hade det kunnat vara på mycket värre saker :) Hur gott är inte detta? Btw, imorgon ska jag hämta ut nått piller jag fick idag, som ska hjälpa mot mina sömnstörningar. Tydligen är det ett naturigt ämne också, annars hade jag sagt nej. Men det är värt å pröva! Herrååånattinaaatt :D


The konstverk of the day.

Är mycket stolt! Har äntligen lyckats illustrera hur min hjärna ser ut på insidan. Som vanligt är bilderna fotade i kvällsdunklet och alla bilder är lite fixade i datorn, dem blev så mörka, så dem är inte helt verklighetstrogna. Men imorgon slänger jag upp originalet fotat i dagsljus!

Enyoy peeps, n godnight!








Domen är fälld... Tandis killed me.

Jag kom inte lindrigt undan... Tandisen bekräftade mina misstankar. HÅL! Fullt med hål...
Jag ska berätta från början:

 Det första jag gjorde, efter att jag satt mig ned på den stympade gynstolen såklart, var att fråga tandläkarn vad det värsta som kan hända ens tänder var! Svaret var tandlossning? Och jag hade ingen aning om vad det var förens den så snälla tandisen visade mig, bild för bild, vad fenomenet tandlossning var... Och smarta jag visar upp tänderna i halvpanik (påminde om när jungel George skulle imponera på ursula, minns ni det?) , och väser fram "har jag tandlossning?". Tandisen tittar lite fundersamt på mig och säger "Det blir lite svårt att avgöra innan jag ens börjat..." Så började jag predika om hur slarvig jag varit med tandborsten de senaste månaderna, och "herregud, i Januari åt jag ju jättemycket socker" osv osv... Tillslut avbryter hon mig med infot om att "jaja nu börjar vi". Och in åkte denna förbannade röntkenbajs som gör så JÄVLA ont! Jag tyckte jättesynd om migsjälv, och det kom en tår.

 När hon tittat på bilderna, skrivit nått på en post-it lapp, tittat lite till, skrivit lite mer, svarat på min fråga om "vad är detdär vita?" som tydligen var en fyllning (det visade sig vara tom två lagningar, som jag dessutom glömt bort att jag gjort) tittat lite till, och skrivit lite mer, DÅ pekade hon med sin lilla FTVpenna på skärmen och sa "här är ett början till hål" .."Här är en till". PUH tänkte jag, två början till hål är ju lätt ordnat! Men icke sa nicke, det hade bara börjat! För nu skulle hon spegla & peta i munnen på mig...

 Det första hon upptäckte var ett hål i min kriminellaste & störigaste visdomstand (Jag har ALDRIG lyckats komma åt den med tandborsten, så jag hade blivit förvånad om det INTE var hål i). Då kom vi överens om att den tanden är det nog lika bra att dra ut.
 Så fortsatte hon peta, dammsuga mina tänder,peta, skriva, peta osv. Själv höll jag på att kvävas av mitt eget spott, och jag lyckades gurgla fram "A MÅE ÄLJA" (jag måste svälja, sagt med öppen mun med en hand i) och när jag skulle göra det, svälja asså, ja då börjar jag ju skratta hysteriskt, bara för att det lät så jävla roligt när jag sa sådär! Och i farten (Jag gestikulerar med hela kroppen, vad jag en gör. Jämt) så  lyckas jag lappa till hela hennes instrumentbord. Yes, jag blev liksom mindre och mindre poppis allt vad tiden gick...
 Efter ett tag så insåg jag dock att det var INGEN idé att försöka ha en konversation med damen samtidigt som hon hade sin hand i min mun, så jag var tyst som en liten mus! Jag låssades tom att jag inte behövde svälja mer...

 När hon var klar, ja då kom domen! TRE HÅL SOM SKA LAGAS, OCH EN VISDOMSTAND Å DRA UT! Till råga på allt hade jag ett par stycker "början till hål"... Yes, preciiiis vad min plånbok behöver! (Kan ju tillägga att timmen innan jag var hos tandhygienisten så satt jag hos min psykiater, och fick ju min jättebilliga NOT medicin utskriven, varpå mitt frikort gick ut sist jag tog ut den...)

 Men nu ska jag berätta det allra intressantaste utav tandisbesöket: Jag hade inte ETT ENDA HÅL på några utav mina högra tänder. Jag tyckte det var skumt, jag snusar nämligen på den sidan? Borde inte alla hålen varit där kände jag? Då sa hon att troligen har snusen tagit död på alla bekterier, och att jag borde växla sida när jag snusar. Dock inte för att den dödar bakterier, uatn för att den dödar tandkött...

 Så fuck tandtråd och flux! Jag ska börja snusa 4 prillor åt gången, en i varje hörn!


Här sitter jag och ser helt jävla dum ut i...

img_5717 (MMS)

Här sitter jag och ser helt jävla dum ut i hela huvudet... Korrekt svenska? Väntar på tandfen som vill byta alla mina gaddar mot guld... Men jag är prepared, med tunga artelliriet!!!! Mina tandtroll är redo att gå till attack, HELL YÄÄ! Bring it, sister! Im ready.. Åh fyfaan nu kommer hon, jag är räääddd.......... Heeeelp


Mitt nuvarande projekt :) men nu måste jag...

img_9304 (MMS)

Mitt nuvarande projekt :) men nu måste jag kissa, snygga till mig o dra till tandläkarn. Jag sätter 20 spänn på 7 hole in one..


Jag vill inte försöka sova!! Det känns jät...

Jag vill inte försöka sova!! Det känns jättetråkigt... Har gjort det så jävla många gånger förr liksom! Så jäkla uttjatat... Men jag orkar inte göra något annat heller? Bara att kliva ur sängen är ett BIG FAT NONO! Ähh, jag kollar lite på TVn och sen får vi väl se vad som händer! Very god idea;)


Nu har jag fixat håret, på självporträttet!

Ja, nu blev jag lite piggare på att teckna igen, så jag fixade till håret på mitt självporträtt, samt lite annat smått och gott! Och såhär blev det slutgiltiga resultatet



Liten (stor) vår-bildbomb :)

Bjuder på lite sköna vår-bilder idag:)
Ursäkta mitt pressade uttryck... Jag hade huvudvärk!






Maya gräver ett hål, som vanligt. Hon är för snål för att
betala flygbiljett, så hon har bestämt sig för att gräva
sig till Kina ist! Mycket mer prisvänligt.


Rocco ska ge FAN i Mayas grop!


Nu vilar Maya lite, samtidigt som hon håller utkik så ingen
jäkla snorunge till Dobermann skulle få för sig att förstöra!




Sen gillar ju jag också att leka i sanden...







Och isen är nästan helt borta nu






Lite lekande hund-bilder för gammal traditions skull:


Självporträttet är också klart!

Ja, jag är jättenöjd :) Jag valde att rita av min profil-bild som jag har här på bloggen! Den var väldigt rita-av vänlig ;)



Först skuggar jag. Jag trodde bilden
 skulle bli förstörd tack vare bläck-fläckarna
klantiga jag lyckats kleta ned halva teckningen med!



Sen fyller jag i allt som ska vara svart
med en tunn tuschpenna. På större
ytor använder jag en tusch-penna
med en lite tjockare udd!


Och när jag sen fixat håret också så..
voíla! Klart! Denna bild är fixad i
datorn, med mer kontrast.





Och här är först fotografiet jag
ritade av, och sen originalporträttet:)
Måste fortfarande träna mer
på hår-biten, men jag är alltid
så trött när det är dags
att rita håret. Tror kanske
jag ska ta och BÖRJA med den
biten?

Hittade lite gamla anime-bilder jag ritat!

Ja, det var väl något halvår sen jag ritade dessa skulle jag tro :) Dom är ganska slarviga, men jag tycker endå om dem, man måste inte vara nogrann jämt....
 De tre första har jag ritat av, och de fyra sista har jag hittat på själv :)











Hallelåja!

Tjenare :D
Här sitter jag och svettas! Men det är bara för att jag är mitt i en storstädning förstår ni! Jag tänkte tjäna lite pengar nu innan jag flyttar, så jag storstädar åt farsan en gång i veckan :)
Mäklaren ringde idag och bekräftade att nu är lägenheten våran! Säljaren ville göra affär med oss, och trotts att det fanns fler intresserade så var det vi som vann! :D
Lägger upp två fina vårbilder jag fotade igår, tänkte skicka på er en vår-bildbomb lite senare också!
Nu ska jag fortsätta städa, och sen tänkte jag faktiskt ge mig på ett självporträtt!
Herrååå :D






Dita von Teese

Sådär, fotad i dagsljus o allt :)


Kvällssnack :) mmmumma!!!

img_5278 (MMS)

Kvällssnack :) mmmumma!!!


Såhär har man legat i sängen, typ hela dag...

img_2584 (MMS)

Såhär har man legat i sängen, typ hela dagen. Nä, nu ljög jag! Farsan hämtade upp mig där jag vaknade imorse. Gud vad bakfull jag var! Och jag drack typ bara 4 starköl igår? O nåra 3,5or då förståss.. Stört lättpåverkad! Så iallafall, då åkte vi m hundarna t Boda som vanligt! Fast jag satt bara i sanden och solade:P sen åkte vi ut t båten en sväng, och t McDonalds HELL YÄ! SEN har jag bara legat här! Sen klockan typ halv två!? Asskönt... Var iof på en promenix m Roccopaj oxå. Men mest har jag vart i sängen! Men nu ska jag åka o hämta min bil som står på coop-parkeringen o väntar! Herrååååå


Nu ska vi på kruuugen peeps! Jag som plane...

img_0739 (MMS)

Nu ska vi på kruuugen peeps! Jag som planerat att ligga hemma? Awesome:D


Mitt Dita Von Teese porträtt ja gjort ida :)

img_3062 (MMS)

Mitt Dita Von Teese porträtt ja gjort ida :)


Dagens egobilder.

Nu har jag dampat loss med kameran igen! Idag var det bara för att jag tycker min frippa blev så jävla snygg!





















Och såhär ser jag ut när jag är ruskigt cool!!


Nu har jag lugnat ned mig.

Jag åkte t sandtaget, och övade upp Roccos inkallning. Han är skitduktig, men om han skulle få syn på någon så skulle han sticka, och inte lyssna på mig. Det scenariot är min största skräck! Så jag har sprungit idag, gud vad jag sprungit! Såfort Rocco sprang mot Maya, då kuta jag åt andra hållet! I ett fucking sandtag! Har foirtfarande ont i lungorna!
Nu har jag precis duschat, och ska snart träffa Robin på en pizza. Sen ska jag träffa Patte :)
Här har ni lite bilder från idag oxå!
pusshej.


Checka musklerna! :D:D


Lek lek lek.



Vart ska husse?


Och nu ropar matte "Rocco hit"?


Bäst man gör som hon säger, så hon inte försvinner igen!





Och nu lite naturbilder i vanlig ordning ;)

Boda:













Dessa är fotade i Torsby:







BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

UUUUUUSCH!!!!!!! Jag har vaknat på HEEEEELT fel sida!!!! Jag har ångest, jag mår illa, jag vill slå någon i huvudet, jag har inte fått ligga sen hedenhös, jag åt choklad när jag vaknade så nu smakar det skit i munnen, jag hatar allt.................
jobbigt jobbigt jobbigt allt är så jobbigt nu. A titta, när man inte trodde det kunde bli värre, nä då ska man behöva ÅKA IVÄG precis just nu!!! Jag ser ut som S H I T , men det skiter jag i! Det är andras problem om dom vill slösa sin energi på att störa sig över hur en annan människa ser ut. Crazy fucks, att man orkar sånt btw? Jag kommer aldrig förstå det? själv har jag iaf bättre saker att slösa energi på! Typ på att vara förbannad över att jag föddes, och sen lägga lite mer ene3rgi på att skriva ett förbannat inlägg på min blogg! MHM!

Bara..

Jag ska bara lägga upp denna bild igen, så den hamnar i rätt kategori. Blir tokig på att alla bilder man mmsar hit hamnar i samma kategori, man kan liksom inte välja!
Jag tycker väldigt mkt om bilden, fast den är slarvig o dann :P



The good, the bad & the ugly.


Martinaporträttet DONE

Yepp, nu är mitt Martinaporträtt klart :) Eller aa, nästintill. Ska fixa håret och armen bara :)
Fotot blev dock dåligt igen, tack vare den dåliga belysningen, men det får duga tillsvidare :)

6/5-2011: Ja, det blev lite mer ändring på bilden än jag först planerat... Jag har faktiskt börjat om & gjort om hela porträttet :P Jag tycker att det blev mycket bättre denna gång! (bild nr 2) Och jag har även lagt till en bakgrund (bild nr 3)





Och såhär ser hon då ut,´påriktigt, min sockertopp :D :P


Mysmysimyyyspyyys

img_3115 (MMS)

Mysmysimyyyspyyys


Nu ere Fredagsmyyyyys

img_7778 (MMS)

Nu ere Fredagsmyyyyys


Bilder från promenaden i nacka-reservatet. (natur)










































ÅH VILKEN BRA DAAAAAG

Lyssna! På Torsdag åker jag & pappa ner till Karlstad.
Först ska vi titta på en lägenhet, och SKRIVA KONTRAKT! You heard me! En ASLÄCKER nyrenoverad tvåa på 50 kvm! Inglasad stor balkong, 5 min från centrum, ligger precis vid nöjesfabriken! Im HAPPY!
Och när vi idag spikade det, så dröjde det inte länge förrens min telefon ringde! Det var jobbet jag sökt, som ville att jag skulle komma på INTERVJU ´, i Karlstad, PÅ TORSDAG!? Men VAD är oddsen?
Alltså, jag är helt lyrisk!

Och sen att jag ska få farsans IPAD gör ju inte saken värre direkt!
Och inte nog med det! När jag kommer hem har jag fått ett mail från Martina, att hon
troligen vill bo med mig i Karlstad fram tills vi drar på roadtrip i höst!? U N D E R B A R T ! 
Näe, idag var det my time to shine, verkligen!
 Sen vart farsan glad också, för vi var och kollade på en "skrivarlya" idag åt honom, och den låg i hjärtat av söder. Nivet alla domdär kulturhusen? Små stugor man ser ute på bergen? En sån! Och han bestämde sig att han ville ha den, GRATTIS!!!
Hellströmmare is the shit I tell u!

 Vad har jag gjort mer idag då? Jo, då vi varit ute med hundarna i Nacka-reservatet,
varit på loppis och så har jag svängt förbi Lindas jobb och lämnat över porträttet :)
Ikväll ska jag ha myskväll! Jag ska glo på tv, äta ostbågar och dricka coca cola! I Löööv it! 

 Sen till en helt annan sak! Nu börjar det bli dags att besöka sandtaget varje dag ist för varannan, då Rocco börjar muskla på sig rejält! Ohhh nu måste jag anmäla mig till en bhk i karlstad!!! Seya!


Maya på promenad i Nacka-reservatet.



Pappa utanför sin nya skrivarlya.



Den vackra utsikten från trädgården som tillhör skrivarlyan.



Porträtt nr 4 & 5

 

Ja, här har ni porträttet jag ritade igår. Det föreställer min och min vän Linda!



Och porträttet jag nu håller på med, det ska bli på min bf Martina, som är och volonterar i afrika... Hon åkte i slutet av Januari, och kommer hem i början på Maj! Då ska hon bo med mig i karlstad, ba så ni vet :D
Såhär långt har jag hunnit:


Bara till mig <3

img_8991 (MMS)

Bara till mig <3


Gomorn! Idag skiner solen, jag har rännski...

img_5987 (MMS)

Gomorn! Idag skiner solen, jag har rännskita och har nyst typ 30 gånger på en minut... The lord works in mysterious ways!


Bildbomb! Boda sandtag 7/4

Här kommer bilder från dagens Boda-besök!


Boda sandtag, 7/4 - 2011

 


 

Först får ni naturbilderna.
Nu är det allt vår hörrni! Det kryllade av tussilago!




HDR inställning.









 


 

Sen kommer några bilder på lekande hundar ;).
Rocco älskar ju sin Maya mest i världen! Maya känner inte rikigt samma sak alltid...

































 


 

Och sist, men inte minst: Rocco my MAAAN!







SÅ jävla ful bild, haha! Han ser förfan ut
som en såndär farao-hund!! :P


Liv tyler bilden

Ja såhär blev det slutgiltiga resultatet (skuggade mer & färglade det igår) av mitt första porträtt, föreställande Liv Tyler:


Im happy...

Sitter här och är glad som bara den. För det första så har jag handlat en stoooooor marabou chokladkaka, baaara till mig! MUMS. Men sen har det baaaara hänt bra saker idag!
 Jag blev väckt imorse utav att telefonen ringde. Först tänkte jag inte svara utan bara klicka av,  men så såg jag att numret var ett karlstads-nummer, så jag svarade. Då ringde dom från ett jobb jag sökt! Det första jag blev frågad om var ifall hon väckte mig, varpå jag sa Neeeej absoluuut inte, och skyllde min hesa morgonstämma på en förkylning... Hon frågade mig om lite saker, och förhoppningsvis blir jag kallad till intervju! Häärligt värre :)
 Sen drog jag & pappa till sandtaget med hundarna. Rocco sprang upp o ned, hit o dit som vanligt. Så övade vi "sök" också. Det är när man går o gömmer sig, så ska hunden spåra upp en. Det var ju inte ett "riktigt" bhk-sök, utan ett "hemma" sök. Rocco hittade inte mig sista gången, för han är så jäkla adhdig och kan inte fokusera!! På vägen hem hörde jag för första gången ROCCO skälla UT Maya!? Det är ALLTID tvärtom. Han var riiiktigt jädra trött vill jag lova. Bja bja!
 Jag har även ritat ett till porträtt idag, och det blev över mina förväntningar! Dock får jag fota det imorgon då det är för mörkt nu för att bilden ska bli bra. Jag tror jag ska börja sattsa lite på konsten, det är ju trottsallt min hobby! 
 En till rolig sak är att jag vann 4 st gråtande barn tavlor, på en auktion idag! Dom är hur fina som helst, och det är tur att ingen vill ha dessa tavlor längre. Det blir ju ett billigt samlarobjekt! 60 spänn fick jag ge för dessa fyra underbara tavlor! Väntar nu på att dem ska fraktas från skåne, höhö. Det är inte så många som säljer dem, för ingen vill endå köpa... Utom lilla jag då förstås. 
 Imorgon ska jag först träna, sen ut och hajjka med Patricia. Vi ska promenera i lera;) Efter det ska jag träffa min kära vän Linda på en liten fika. Sen vette fan vad jag ska göra resten av dagen... Vi får la se!
Take care peeps!


Dagens inköp: Ett bättre sudd ( Så man kan...

img_1556 (MMS)

Dagens inköp: Ett bättre sudd ( Så man kan sudda små detaljer)  en stompf (för skuggning) samt en vit bläckpenna ( jättebra om man tex gjort fel m tusch, eller vill ha mer glans) .


Gråtande barn av Bruno Amadio

Min favoritkonstnär är en man som hette Bruno Amadio. Han är känd för sina porträtt av gråtande barn, ring any bell? Jag har, sen jag var liten flicka, ÄLSKAT hans tavlor. Fråga mig inte varför, dom ser ganska deppiga ut, och vilken frisk människa vill ha små, rosiga, gråtande barn-porträtt hängandes på väggarna? Men jag älskar dom, och har 2 st egna. Planerar att skaffa många fler :)

Men, så fick jag nyss se något lite obehagligt.
Låg och sökte på nätet efter fler tavlor (försker att inte somna riktigt än) och får då se denna bild:


Och sen tittar jag på min vägg...


Awesome... Vidskeplig som man är så började jag känna en olustighet. Men såfort jag tittade på min fina fina tavla så kände jag bara kärlek!? (Som jag alltid gör när jag tittar på tavlorna).
Så jag sökte faktiskt på wikipedia, och hittade en artikel om "cursed crying boy" - repotaget!
Kolla här:

På svenska Wikipedia stod detta:
"Gråtande barn kallas en grupp tavlor målade av den italienska konstnären Bruno Amadio (1913- 1981). Dessa kom att massproduceras, ofta utan hans tillstånd, och sättas upp i många hem runt om i världen, från 1950-talet och framåt. Bara i Sverige såldes 1,3 miljon av dessa. Bruno Amadio, signerade dessa tavlor G. Bragolin.

I september 1985 skrev den brittiska tidningen The Sun en historia om att brandmän ofta hittade dessa tavlor i utbrända hus, och att brandmännen själva därför aldrig skulle ha dem hemma. Detta ledde till att folk trodde att det låg en förbannelse över tavlorna och att barnen från tavlorna hemsökte hemmen där tavlorna befann sig och tidningen anordnade därför en bål där tavlorna slängdes. Rykten spreds att konstnären hade plågat barnen för att måla dem gråtande och att det därmed låg en förbannelse över dem. Det sägs att han plågade sina söner mest vid namn Bertilo och Eddie. I själva verket hade Amadilo endast målat av en blunddocka i olika klädesplagg och hämtat inspiration till ansiktet ur en konstbok med Anders Zorn-målningar."

På engelska Wikipedia hittade jag även detta:
"To lift the curse it is said you must give the painting to another or reunite the boy and the girl and hang them together.

Steve Punt, British writer and comedian, investigated the "curse" of the crying boy in a BBC radio Four production called Punt PI. Although the programme is comic in nature Punt researches the history of the Crying Boy painting and reveals an intriguing past. The conclusion reached by the programme, following testing at the Building Research Establishment is that the prints were treated with some varnish containing fire repellant, and that the string holding the painting to the wall would be the first to perish, resulting in the painting landing face down on the floor and thus being protected."
_____________

Så, nu känner jag mig lugn igen :) För det första har jag ju fört samman en pojke med en flicka, och för det andra så kan mina fina tavlor ALDRIG brinna upp eftersom dom är behandlade med något eld-säkert! Live is good ;)



Några av mina "crying children" favoriter, målade av Bruno Amadio:


Heeelt jäkla matt!

Nu börjar sömnproblemen ta ut sin rätt :(
Dessutom har jag lingonveckan, så lite järnbrist på sömnbristen gör ju inte saken bättre... Måste nog ta tag i detta snart, innan det går för långt! Men jag HATAR alla läkare. Ska dock träffa min störda, ohumana, inkompetenta, tråkiga, gamla, torra, mesiga, gubbiga psykiater ROFFE! Han lär väl bara skriva ut massa jävla piller igen, som fuckar upp hela mitt hormonsystem. I dont think so!!

 Tillbaka till sömnkomplikationen: Jag somnade runt 3-4 inatt, och gick sen upp 7.30 och åkte till veterinären med Rocco. Jessica & tova hakade på, morgonpigga bastards :O 
 Först kollade veterinären ballsacken, och det såg bra ut! Sen klippte hon klorna på honom, och Rocco skötte sig exeplariskt som alltid :) Så vägde jag honom, och blev glatt överaskad! Han vägde nu hela 11,5 kg mer än när jag fick honom i September -10. Då vägde han 25 kg, men var fin i hullet. Han hade bara NOLL muskler! Nu var han fortfarande lika fin i hullet, men vägde 36,5 ;) Blir så glad! Han var bra spinkig i vintras dock. Då låg han bara och vaktade mig och åt inte alls (Det var under min deprission, och jag låg i sängen, grät och stirrade in i väggen. I 1,5 månad. Då mådde ju Rocco lika piss han också, och skulle vakta mig ist för att äta) Men sen jag blev frisk, och framför allt sen kastreringen har han velat äta mer, och därför också fått mer muskler!

 Sen åkte jag till Jessica och vi fikade & hade girltalk. Fick även se hennes nya TOKFRÄSCHA barnvagn! Grattis :) Och det var väl då, runt 9-10 tiden jag började känna mig trött, riktigt trött! Så där låg jag, som en padda, tills det blev dags att åka hem till hundarna.
 Vid 12 åkte jag hem och tog ut hundarna på en vanlig 20-20 minuters, och jag trodde jag skulle svimma! La mig på sängen och försökte förbättra på min Liv Tyler teckning med lite färg och skuggor. Så kom jag på hur mycket jag verkligen ville ha en skrivare, och kunna skriva ut bilder jag vill teckna/inspireras av. Så jag ringde och frågade pappa om jag kunde få en sån, och det kunde jag! (Ung och bortskämd? Jag? Näe gud nej, har bara en väldigt snäll far!)
 Så hämtade pappa upp mig, och när jag reste mig ur sängen så kände jag hur benen knappt bar mig.
Så, inne på Siba, när jag valt ut en bra, trådlös (Pallar inte massa sladdar, vad är det då för mening med att ha en bärbar dator liksom) skrivare och vi stod vid kassan, då kände jag att "nu svimmar jag", så jag yrade ut till bilen.
 När vi kom hem nu, så dog jag här i sängen! Nu orkar jag fan inte göra NÅTT! Inte rita, inte installera skrivaren, inte städa elr vika in tvätten (som jag skulle gjort för 100 år sen). Nu ligger jag här och självdör...
Så, jag lär somna nu. Om det är bra elr dåligt vet jag inte. Lär ju vakna igen om 4-5 timmar... Har jag otur så kan jag inte somna om igen ikväll då... Men vafan, det kan jag ju endå inte göra, så who gives a fuck anyway?
Take care fokes...


Såhär såg det ut när jag fixat skuggan lite mer.
Skickar upp en bild när
färgläggningen är klar också!

Titta vad jag fick idag :D TACK pappa, U R...

img_8726 (MMS)

Titta vad jag fick idag :D TACK pappa, U ROCK!


Hahahah! Rocco har redan sagt det, jag säg...

img_7029 (MMS)

Hahahah! Rocco har redan sagt det, jag säger det igen; GODNAAAATT :D:D


Då var denna dag slut.

Javisst, over and out!
Nu är det dags att krypa ned och hoppas på att man kanske får en normal sömn inatt då. Minns knappt hur det var att inte lida av sömnproblem längre :( Börjar få huvudvärk nu, och därför känner jag mig orolig som fan eftersom jag har migrän. Sista migränattacken varade i fan en vecka, det var hemskt :( Nu tänker jag sluta wayna och gå o knyta mig. Imorgon blir det upp vid 8, har en tid hos veterinären som ska klippa klorna på Rocco, väga honom samt kolla ballsacken så allt ser bra ut sen kastreringen för 3 veckor sen :)
GODNAAATT :D

Nu är hon färdig!

Yes, vad tog det? 6 timmar lite drygt? Men det var värt mödan, helt klart!
I mitten på bilden längst ned sitter en liten vit trekant, och det är en jävla tejpbit som jag inte ens sätt förrens det var försent, och nu sitter den där den sitter... :( Men annars är jag jättenöjd! Håret var gaaaaaaalet svårt, och det måste jag öva på! Och bildkvaliten kunde blitt bättre... Så himla mörkt. Men på bildnr 2 har jag ljusat upp & fixat skärpan på den lite via ett bildprogram.
Så, vad tycker ni nu då?






Originalet, fotat i dagsljus:


So far so good? (Porträtt nr 2:Jessica Alba)

Än sålänge är jag ruskigt nöjd! Nu gör jag sådär att jag putsar varenda jäkla detalj! Det som är kvar i ansiktet är detaljer, typ ögonfransar, ögonbryn, "skinandet" och sånt småputs! Sen är det ju håret, som jag bävar för! Tycker det är skitjobbigt & svårt, så många detaljer man ska se. Det blir rörigt i mitt huvud... Men jag blir väldigt possitivt överaskad av vad jag faktiskt är kapabel till, tycker alltid att alla andra är så himla mycket bättre än vad jag är, men så kommer det alltid vara! Finns alltid som som är bättre! Sen ser inte jag det som andra ser det, så nu undrar jag verkligen: Vad tycker ni om denna? Ni kanske vill svara när den är klar iof, höhö. Nu ere dags att fortsätta ;)

ca 17.30: (2,5 h)



ca 18.25: Jag hoppas verkligen att jag inte är värsta skrytmånsen, men jag är såhimlarns nöjd! Och nu är det bara det freakin håret kvar :/.. bara och bara...

Top models of the day.

Top model-otfits; Gangster/Office.


Oh sunny daaay...

Häääärligt, det är ju VÅR!? Solen steker & jag har sett 3 st citronfjärilar OCH en äcklig geting! Men oh så vårigt det ÄR!
Har hängt med Gunde och Tova idag serni. Vi fikade i bilen, och åkte sen till sandtaget och släppte doggarna :) Dock var Tova inte så busig idag, så jag fick leka med Rocco... Fast jag hade faktiskt roligt, han är kul dendär hunden :) Och nyduschad! Han har blitt så jäkla tung så vi fick vara 2 st för att lyckas bära i han i badkaret. Men nu är han SÅÅ fin :D
Sen har jag ritat klart min topmodel bild, och påbörjat porträtt nr 2, som ska bli Jessica Alba. What reminds me; Jag måste skaffa en stompf, blir skogstogig på att skugga med en jävla öronpetartopz (Nej den är inte använd, bara på Liv Tylers öron)
Så, hejdårå sålänge!






Min vackra hund <3


Tova är som sin matte! Såfort en stor, maffig karl, eller ja vilken som helst egentligen, är i närheten så POFF, ligger hon där på rygg!


Rocco balboa njuter av utsikten.


Jäkla divor... ;)


Ni ser ju själva hur fruktansvärt synd det...

img_6422 (MMS)

Ni ser ju själva hur fruktansvärt synd det är om lilla mig!? Jag lider verkligen! Vilken jäkla TUR att jag har gosiselefjanten att gråta ut hos... Oj oj oj, nu hittade man chipspåsen också, illa...


Känner mig så freakin ensam!!!

Ligger och försöker sova, men jag känner mig så jävla ensam och ledsen, så det går inte så värst bra :/ Undra varför jag känner så helt plötsligt!? Jag antar att människan är skapt att leva i par, och hur självgående man än är som person, så slår nog saknaden av en andra hälft, till hos alla ibland... Och nu var det min tur! Jag vill kramas, gosa och prata om hur dagen vart med en karl! Få känna mig älskad och speciell igen, för det var väääldigt länge sen någon fick mig att känna så. Nu är jag ingen annans Amanda, bara min egen, och visst är det skönt att känna en total frihet! Att känna hur jag kan göra precis vafan jag vill med mitt liv, om det så är att flytta till madagaskar och operera mig till en sjöjungfru! Men känslan av ensamhet är påtagligare, och mycket starkare just nu. Jag känner mig verkligen som "en av alla andra" och inte alls unik eller speciell... Känner mig ful, fet, jobbig, uttråkande och dampig! Fan ska man ha ett sånt jäkla bekräftelsebehov för? Måste vara för att jag är ensambarn... Vad gör man när man känner såhär? Och hur blir det med min stora kärlek, när dyker han upp vid dörren med en flaska (3 flaskor) vin, ett paket XL- kondomer & löftet om ett underbart liv tillsammans? Det är fan frågan...


Ja herreguuud...

Nu är tvätten klar, FINALY! Men jag ORKAR inte vika in den idag, eller rättare sagt jag vill inte... Så planen imorgon är att vika in skiten samt städa lite :) Det är förvånansvärt o-stökigt i mitt rum, och jag är så stolt över migsjälv för att jag hållt sån bra ordning! Så imorgon städar jag, så hinner det inte bli kaos igen!

Och det känns jätteroligt att ha kommit igång med tecknandet igen! Jag mår så himla bra av att sitta och bara låta fantasin flöda ;) Innan jag fick medicin för ADHD så orkade jag aldrig rita klart, så alla bilder blev jämt så slarviga vilket resulterade i att jag bara blev missnöjd hela tiden. Men nu kan jag verkligen sitta och koncentrera mig, ta det lugnt och vara precis så nogrann som jag planerat! Dock VET jag att om jag skulle sätta mig och verkligen ANSTRÄNGA mig, nivet när man aldrig känner sig riktigt klar med en teckning utan man perfektisionerar varenda freakin detalj? Då skulle jag nog få till det, tror jag iaf. Jaja nog om det nu!

Sen har jag ju bestämt mig för att jag inte tänker sälja min Hulkmobile! Jag älskar dendär kärran som om jag själv fött den! Visst drar han mycket i soppa, och försäkringen är dyr, men jag har bestämt mig för att istället köpa en mindre lägenhet med billigare månadsavgift!
Appropå det, alltså flytt-planerna. Det går lite sådär nu! Tydligen är det svårt att hitta en bostadsförening som godkänner en juridisk person (Dvs pappas företag) som ägare, även fast företaget hyr ut till mig. Plus att ingen har hört av sig från något jobb! Inte ens Karlstads jävla flytt-service har kontaktat mig!? Jäkla värmlänningar, vi skulle ju bli hombres!? Sen luktar mina strumpor gammal död hors-sko ungefär. Fyfan, jag har det inte lätt alltså!
Äh, synd att klaga... Man är ju ung, frisk & fertil liksom.

Nu tänker jag rita en top-model i mitt fina block tror jag! Fick höra om det blocket när jag jobbade på förskolan i höstas, och jag tyckte det var så jäkla roligt att sitta och fnula med barnens block (Dom ville alltid att jag skulle rita massa grejer, bla kläder på deras top-models dåra) så jag köpte ett eget ;) Dem kostar typ 99:- spänn, och finns att köpa på leksaksaffärer och typ bokhandeln osv!
Aja, ha en trevlig kväll gott folk!


Såhär ser Top model-blocket ut:




Och här är några exempel som jag ritat:




Powerpuff-pinglorna by me.

Yes :) 4 timmar tog denna, fast man kan nog dra bort 1 h ungefär, tvättid :) Modifiated Powderpuffgirls!


Helt stört bra låt!

Tack Jessica ;)


Mitt första porträtt :)

Godagens :)
Jag har gått och spånat på att försöka mig på ett porträtt för första gången, och jag måste säga att det är ju bajssvårt! Är väl relativt nöjd med resultatet eftersom det är första gången jag ritat av en människa från en bild, och jag får helt enkelt öva öva öva, så tar det sig nog. Även om jag hellre ritar ur fantasin, så känner jag att det alltid är roligt att bredda sig! Dessutom var min stompf (En "skummgummipenna" som man använder när man skuggar) helt jävla borta, så jag använde en topz och en liten tygbit att skugga med. Och det kändes helt hopplöst jobbigt, iallafall topzen! Den höll på att luckra upp sig hela tiden, så jag fick tejpa den jäveln!
Nu ska jag fortsätta teckna, för att om 3 timmar tvätta upp sista tvätten (Om ni minns det så fick man ju bara ha 2 pass/v, å nu är det ju nu vecka ;))
Peace!


Creepy lady in the mirror!

img_1025 (MMS)

Svarta madamme -KOM FRAM! Gdnght


Hmmmm...

img_1029 (MMS)

Hmmmm...


Faan vad gulligt, blir lite fuktig i ögonv...

img_4783 (MMS)

Faan vad gulligt, blir lite fuktig i ögonvrån måste jag ju erkänna...


Jag har en dräglande publik

img_3373 (MMS)

Jag har en dräglande publik


Världens bästa Söndag EVER!!!!!!!!!!

img_6211 (MMS)

Världens bästa Söndag EVER!!!!!!!!!!


Åh vilken fantastisk utsikt! Blir så glad ...

img_5660 (MMS)

Åh vilken fantastisk utsikt! Blir så glad när jag blickar ut genom mitt sovrumsfönster och får bevittna denna näst intill mirakulöst vackra vy... Nää men det är rätt mysigt att ligga på sängen och såsa med 2 gosiga doggar, så hör man regnet utanför. Hade det vart sol hade man ju fått ångest för att man inte fångade dagen...


Jag har jordens underbaraste mysvovve:)

img_1725 (MMS)

Jag har jordens underbaraste mysvovve:)


JAG ÄR SÅ JÄVLA BAKFULL!!!! Im a wreck man...

img_6614 (MMS)

JAG ÄR SÅ JÄVLA BAKFULL!!!! Im a wreck man, A WRECK! Man Dansade ju ungefär som markoolio på tjack hela natten dessutom, så mina ben gör förjävla ont. Men kul hade jag :D Dä ä naaaajs! Nu ska jag äta upp min mango & brieost tallrik, mumsfillibabba! Herrå sålääängäää


Gonatt!!!

img_6630 (MMS)

Gonatt!!!


Vafan, kul ferren slutar... NOT.... Haha o...

img_2144 (MMS)

Vafan, kul ferren slutar... NOT.... Haha och jag lyssnar på rally :P


Ja, jag är ju utan tvekan en spontan-snärt...

Ja, jag är ju utan tvekan en spontan-snärta! För min planering för dagen var följande: Åka t sandtaget, lägga över mina däck från pappas bil till min, äta pizza med Robin & sen åka hem och ligga och teckna hela kvällen. Köpte tom nya pennor och skissblock. Men så, när jag sitter på Mariaplans pizza m Robin, får jag ett sms från Patte helt random. Så nu ska jag jag på hemma fest, de va inte igår ;)


HAHAHA JAG DÖÖÖR.... TVn: Efter 18 år välj...

HAHAHA JAG DÖÖÖR.... TVn: Efter 18 år väljer Carola att gå ut och berätta.. Jessica: "Jag blev inte fångad av en stormvind..."


The good, The bad & The ugly.

img_4954 (MMS)

The good, The bad & The ugly.


RSS 2.0