Har försökt sova sen åtta, men nu ger jant...

img_5539 (MMS)

Har försökt sova sen åtta, men nu ger jante upp! Avslutar min korta, innehållslösa dag med en bild på hur Rocco ser ut när han har tappat sitt tuggben på golvet! Gonatt


Fucked up..

Jag vet inte när jag slocknade imorse, 4 kanske?
Vid halv sex går pappa upp, och då vaknar Rocco, och är jättepigg. Så då tar pappa ut honom så jag får sova (på kvällen tar jag ut båda hundarna, och under dagen har vi hand om vår egen liksom).
Så, jag vaknade till av att Rocco höll på att va sådär morgonpigg igen, och jag muttrade ngt om "men gud kan pappa ta ut han  någongång", så öppnar pappa dörren, och jag säger MEN STÅ INTE BARA DÄR, TA UT HAN? (Har ett fruuuktansvärt dåligt morgonhumör) Då säger pappa att "han tog ut rocco imorse".. KLOCKAN VAR NÄSTAN 12!!!!! Jag HATAR att sova förlänge :(
Men whatever, nu ska vi fixa min bil så han är redo att säljas (SNYFT SNYFT SNYFT), sen kanske vi åker iväg med hundarna en sväng.
Det är så härligt att bara kunna släppa dem och låta dem röja i sandtaget nån timme. Det ligger liksom som på en halvö, så man har koll åt alla håll (Rocco är ju vaktig och folk uppskattar inte när en oversize dobermann kommer kutande i 180, skällande och dregglande, mot dem av ngn konstig anledning...) så det stället är perfa. Det är också en anledning till att jag vill komma iväg och flytta, så vi kan gå lite kurser på BhK. Det är ju dumt att betala för en kurs + medlemsskap om man ska flytta!
Jaha nehe nu ere visst dags att fixa hulken! Peace.

Skit...

Alltså... Jag är HUR trött som helst! jag kan knappt gå till toan, för benen blir som spaghetti, jag mår pang illa och spyan är sketanära, det börjar flimra i ögonen och jag får ont i huvudet? Och det är väl ungefär 15 steg till toaletten, och jag svimmar nästan!? Jag är så snuskigt trött, men jag får ju förfan ÅNGEST (kom jag på idag. Blixten) när jag ska vända mig innåt väggen, blunda och försöka sova??? Det blir ansträngt, konstigt och oroligt, just själva "nu ska jag försöka sova"... F ö r s ö k a sova... Jag har aldrig behövt f ö r s ö k a sova förut? Jag har lagt huvudet på kudden och slocknat, no mather what!!! Det var inte förens precis innan jag blev sjuk i vintras som jag slutade sova, och nu spelar det ingen roll hur aktiv jag är under dagen längre heller, för jag får ångest när jag blundar. Tror jag går till min skitsega mossiga psykfarbror Roffe imorgon (Flåt Rolf, jag vet att du heter Rolf, Rolf! Jag ska inte säga Roffe till dig, Rolf! Fult namn btw, FAST INTE PÅ DIG MORFAR!!! Rolf låter som en cyber-förkortning.. Ja, och den använder du när du har sömnsvårigheter!!! "Azzåååå ROLF! " och det står nu för: RuttnarOchLiderFörfan) men gud, vart var jag nu då, innan jag farcinerades iväg utav namnet Rolf? Jajust, tomten på loftet; psykrolf! Jag tänker ktäva theralendroppar elr ngt, så jag somnar... Nu ska jag fan äta lite ostoskink sallad... Jag har inte ätit riktig mat på 3 dagar MINST kommr jag på nu. Har knappt ätit frukost :S Därför jag har yrsel KANSKE... Mrs smartipants liksom!!!


Min nattsång

Ja har städat köket nyss, tjaalalalalaaa.. OCH diskat, yeah aha. Vet ni varför, v-v-vet ni varför, varför, varföör? Jo för jag kan inte sova, så ovanligt..oooo- vanligt!


Jag längtar till Karlstad nu...

Jag längtar till Karlstad nu, som FAN... Vad är det, 34 mil härifrån dit ungefär. Skönt :) Och jag har planerat såhär :Martina ska bo med mig hela halva Maj och... jobba som hundvakt åt Rocco!!! Linda ska komma MINST en helg i månaden och ....storstäda!!!! Robin ska också komma MINST en gång i månaden och ....ta hand om min kommande diskmaskin som ba går sönder hela tiden!!! Houston, we have a plan! Mina fina älskade bästaste vänner, vad långt bort ni kommer vara från mig helt plötsligt... Och vi kommer inte bara kunna "ses på en fika om en timme" längre? Märklig känsla som gnager i mag-gropen nu. Men jag m å s t e bort från denna helvettes ö! Jag hör hemma i Karlstad, jag är ju en tvättäkta värmlänning ju typ, vesst? Hoppas vi kommer ses ofta ofta ofta... Alla ni har ju räddat mitt liv för jösse namn (haha jävla sjukt uttryck, vem faan är jösse?) Jag vet inte om jag visar tacksamhet, har ingen direkt självsyn allsdet... Men, TACK! Tack för att ni är miiina bara miiiiina vänner, typ... Och tack till typ kosmos eller gud eller ramses WHO GIVES A FUCK ORKA NAMNDROPPA, ödet, a tack ÖDET för att jag har fått dessa vänner i mitt liv. Dom är så jäkla bäst! Sen är dom ju så snygga och snärta med? Godnatt ödet, loveyaaah!


Aaaaaw har jordens sötaste dobbe!!

img_1560 (MMS)

Aaaaaw har jordens sötaste dobbe!!


Bildbomb 2 MIGMIGMIIIG

Ja gud vad jag har hållt på idag att fota, vill verkligen få fram i bilderna hur glad och lättad jag är över att äntligen få ha förutsättningarna att kunna gå vidare på MIN sida! AAAWESOME :D Sen att jag lyssnat på markoolio, spice girls, Dr Bombay och five nu i flera timmar gör ju inte sprallet bättre... Stackars mina grannar!
Sen är det skitroligt att redigera foton också, naturligtvis ;)








Sen ÄLSKAR jag hur mina gamla Levi's jeans sitter... Har inte
fått på mig dem på nått år nu, ÄNTLIGEN!! Har fan haft dom
sen jag var typ 17 år. Svårt att få tag i W28 L36, så dessa håller jag
hårt i!
Sen har man ju ett jääääla nice jeans-ass i dessa oxå ;) även om
bildkvalitén kunde vart bättre... Motljus. Jäkla oflyt hela tin...


Sådärja

Nu har jag mina däck, finaly! Det är en sån OTROLIG lättnad att äntligen kunna klippa banden & avsluta kapitlet. Livet, here i come!

U bitch!!!!!!!

Det är ju alltid roligt att få höra på omvägar att mitt ex har en ny brud ( Vi har hållt ihop sen vi var 17 år, och han friade t mig i Oktober 09, sen böt han jobb och som på en handflata behandlades jag som ngt katten släpat in. Det tog slut strax innan jul 2010, men vi umgicks som ett par fram tills jag drog till Tierp, DVS i början på Februari) Det gick visst fort att lägga om planen, idiot. Jag var väl bara tråkig, gnällig, ställde krav osv!? Men att jag inte ens var värd att få höra detta från dig, utan att du bara helt plötsligt var elak och kall mot mig, det gör mig riktigt arg! Jag vill inte ha dig tillbaka, detta handlar inte om det. Du är självcentrerad, barnslig, fördomsfull, alkoholist, junkie, puckad & läskigt omogen, och det faller inte mig i smaken längre. Men när man har delat så många år utav sin tid tillsammans så tycker jag att man åtminstånde visar respekt för varandra, och att man talar om när man tagit steget och inlett en ny relation såhär tätt inpå. Det anser jag är att visa att det man en gång hade tillsammans faktiskt var värt någonting, åtminstonde ett korrekt och ärligt avslut!!!! Och inget avslut när din höga, aspackade kompis ringer fel till mig, i tron om att jag är din nya, som har samma namn som mig. Det var ingen höjdare hörru... Just nu känner jag mig lurad och vatten värd. Jag kan inte säga att jag är varken ledsen eller sårad, bara förvirrad och jäääääääääävligt förbannad! För mig är inte "Respekt" bara ett ord, ditt luder. För mig är "respekt" en ävligt viktig byggsten, med en ännu mer viktig innebörd. Man respekterar folk, oavsett om man är head over heels i dem eller ej. Men du har skitit mig i ansiktet nu, no doubt om de!! Jag är lack nu, och det är inte så lite heller! Och glöm inte vilken straight-true psychoBitch jag är, och nu är jag inte bara kränkt och förbannad, utan har dessutom sömnsvårigheter.... No further comments, you brainfucked freak. H E R R E G U D inte undra på att mina sömnproblem inte går mot rätt håll!!! Nu tänker jag röka, JAA RÖKA! Kanske börjar jag röka nu igen bara för det....
Sen beteer han sig som en skizofren... tydligen är JAG elak för att JAG vill ha mina sommardäck! Då ska han BYTA dom mot ett ps3 som jag FÅTT av han??? URSÄKTA LIKSOM.... Gud vad jag är trött på han nu känner jag, bläääää...

Dagens check-lista

Såhär ser dagens checklista ut:

* Tvätta resterande kläder - Ja, 2 maskiner. HADE JAG VETAT ATT MAN BARA KAN BOKA 2 PASS/VECKA SÅ HADE JAG INTE TAGIT DEN TIDEN IMORSE, FÖR DET HADE FÖRFAN GÅTT 40 MIN PÅ TIDEN NÄR JAG TOG DEN! PLANERINGEN VAR ATT JA SKULLE TVÄTTA RESTERANDE 4 MASKINER IKVÄLL MEN NU GICK JU INTE DET, JÄVLA RUNKSTUGA!!!! 18.26

* Betala räkningar - Vill inte...

* Skicka in ägar-registringsuppgifter till SKK -

* Skicka ägarbyteblankett till jordbruksverket - 

* Åka till sandtaget med hundarna - CHECK 18.26

* Få tillbaka mina sommardäck av mitt äckliga ex - TJACK 18.26

* Duscha Rocco - TJOCK 18.26

Hoppas jag orkar allt, sov inget inatt. Lyckades "dvala" 2 timmar, men det var allt.

Annars så var ju morsan på en lägenhetsvisning åt mig igår, så idag ska pappa prata med mäklaren och bostadsföreningen :) wehooo! Har även sökt lite mer jobb, bla som butiksbiträde men även ett jobb i hemtjänsten :)
Ska se om jag inte kan lägga upp lite pics på lägenheten också, även om jag kanske inte får den. Men den är så HIMLA mysig (vad bilderna visat och mamma sagt) så jag vill visa :D
Take care, fokes!

Btw... När jag vaknade imorse hade jag ett sms från okänt nr. Det var skickat 05.30, och det stod "Fan vilken skön annons! Hoppas du får bilen såld" Det var ju jättekul tycker jag :P haha!

Bättre sent än aldrig (Karlstad-bildbomb)

Yep, här kommer bilderna från när jag & Maya var i Karlstad :)
Enjoy!

Alstrum (Mammas jobb)
Hästarna


Hundarna


Naturen



Utflykt till Hammarö med mammas kompis Lotta & hennes hund Hera




Övrigt

Musli & yoghurt i kastrull ( jag ORKADE in...

img_5949 (MMS)

Musli & yoghurt i kastrull ( jag ORKADE inte diska igår och vår enda djupa tallrik är använd)


Nu somnar inte jag här bara för det. Ligge...

Nu somnar inte jag här bara för det. Ligger o tänker, känner mig förbannad o lite ledsen... Dumma:(


HAH, har jag en lovande säljar-karriär tror ni?

HAHAHA! Nuni, nu ligger mitt vrålåk snart på blocket, först ska annonsen godkännas... Vill ni veta vad det står? Såhär:


 Kategori: Bilar, Säljes

Rubrik: Volvo 940 "hulken"

Kommun: Värmdö 
Bränsle: Bensin 
Växellåda: Manuell 
Registreringsnr: hhw283 
Miltal: 20 000 - 24 999 
Modellår: 1991 
Postnummer: 134 
 
Annonstext: Nu är det dags för mig, med sorg i hjärtat, att sälja mitt vrålåk Hulken. Jag har fan inte råd med ett sådant lyx-åk!  Jag själv kan inte så mycket om bilar, så ni får väl ringa om det är något ni undrar.

Om hulken: 2,3 l motor m 131 hk, Han har gått ca 23 000 m, är lite rostig med inte så farligt, skinnklädsel som är fräsch, svart inredning & vitt tak, centrallås, stolsvärme, lite blåa neonlampor sitter i nått fack över stereon, AC (trasig, kondesonrn tror jag det hette som va pajj) vita blinkers bak & fram, tonade rutor, 17" svartlackade spindelekrade fälgar på sommardäcken, och dom däcken är fina, vinterdäcken är michelins värsta friktionsdäck, och dom köpte jag förra vintern, dom var SVINDYRA därav priset, och den fälgen är volvos vanliga nivet....Han har även stereo, en rolig tuta, en helt pärm med papper på vad som gjorts sedan han blev i traffik, osv osv. En riktigt fin bil! Och det är massa saker som är fixade, men jag vet inte vad allt heter, det står i pärmen. (mitt ex var bil-kille så han har fixat massa saker med bilen också)

Han är inte besiktad än, SÅ, nu är det som så att ANTINGEN säljer jag bilen som den är nu, obesiktad, för 13.000 (Det är en liten slang som läcker soppa, men den kostar typ 20 spänn på OKq8, så om du är händig gör väl inte det ngt, sen behöver broms-skivorna bytas, men det nämde dom inte ens på förra besiktningen, då klagade dom bara på att jag inte satt fast bältet bak sen jag tonade rutorna, men man vet aldrig :)

eller så besiktar jag skiten, fixar slangen o evt bromsskivorna (om det behövs), och säljer den för 17.000

Sen har jag glömt bort om det är en 91a eller en 93a (jag har dyskalkyli), men det får du ju reda på om du känner dig intresserad.  Och på bilden hade jag inte hunnit tona rutorna än :) MEN VISST ÄR HAN TOKFRÄSIG? ;) Ring el maila, vilket som :)
Mvh Hulken & Amanda

Pris: 13000 kronor




HIHI, tror ni nån vill köpa han nu? :D *happy* Tror ni ens dom godkänner annonsen? :O Hoppashoppashoppas..
GODNATT

Vad hann jag med idag då?

Jani, inte allt jag planerat (som förväntat), men några saker iaf...
Här har vi checklistan:

Sortera ALLA kläder - CHECK
Tvätta - CHECK
Fixa tid hos bilprovningen - LITE CHECK
Betala räkningar - den skjuter vi upp lite va!?
Ringa nån flytta-till-karlstad tjossan - CHECK MEN JAG MAILADE IST
Skicka in ägar-registringsuppgifterna till SKK - Fan det glömde jag!!!
Skicka ägarbyteblanketten till jordbruksverket - Dubbelfan, glömde dem med...
Gå en långis med Rocco - Mutade pappa
Åka med Linda och hämta hennes nya bil - CHECK

GODNATT PIMPS AND the rest

Bilder från städningen igår... (lite bättre)


Okej, om ditt rum också brukar, alltså BRUKAR se ut såhär, då
bör du googla "Har du ADHD?" och se om du känner igen dig
på resterande symptom...



Här har jag möblerat om. Alla prylar och kläder ligger för
tillfället i köket...



Och här är det slutgiltiga resultatet, med alla prylar på sina
rätta platser, och alla kläder ligger i IKEA-påsar... Fint va?


Åh, Rocco gillar det också! Våran myshörna! ;) Han ska på
maskerad btw, utklädd till trattkantarellhund!




Tjosan!

Hallåj! :D Titta, ser ni hur glad jag är idag!? (Gubben med glad mun direkt efter "Hallåj!) Jag har sovit jättegott, och gått upp någosånär bra tid (9.30). Och idag är uppdragen följande:

Sortera ALLA kläder - CHECK
Tvätta
Fixa tid hos bilprovningen
Betala räkningar
Ringa nån flytta-till-karlstad tjossan
Skicka in ägar-registringsuppgifterna till SKK
Skicka ägarbyteblanketten till jordbruksverket
Gå en långis med Rocco
Åka med Linda och hämta hennes nya bil

Yepp, och nu ligger jag bara och väntar på att klockan ska bli 13.00 då min tvättid börjar. Jag kommer inte bli färdig idag som ni förstår, utan det lär ju bli ett par maskiner (10?).  Och endå har jag en helt oversiza-sopsäck full med kläder jag rensat ur?! FIFAN vad kläder man har dragit på sig (Hö-Hö, dragit på sig. kläder.... fattar ni) under årens lopp.
Aja, nu drar jag! ;) chiao!



















Tvätten...


Klaaaaaar

img_5362 (MMS)

Klaaaaaar


Det tar sig :)

img_9811 (MMS)

Det tar sig :)


Är så jäkla svettig... Röjjer i rummet ida...

img_6998 (MMS)

Är så jäkla svettig... Röjjer i rummet idag, och ni ser ju på bilden anledningen till all svett... Så såg det ut när jag började för 2 timmar sen..,


En kopp Yogitea, en trött avsprungen myshu...

img_2258 (MMS)

En kopp Yogitea, en trött avsprungen myshundRocco, några nålar i dockan & korsord<3 Tror jag får sova inatt, känns så :) 2 timmar sov jag imorse. 07-09... Men sen sov jag 4 h på em, så jag känner mig seg och trött . Thums up, lads, thums up!


Thumbs*

Thumbs*


Hate this!

På allvar nu alltså, jag sover mindre och mindre igen... Jag blir l i v r ä d d nu, kkänner hur jag måste bort från värmdö innan jag går under! Jag kan nog inte vänta så mkt längre, detta är ju ohållbart!

Voodoo-docka. CHECK

img_3587 (MMS)

Hoppas ni kan se ironin i detta. Underbart sätt att få ur sig lite ilska på, samtidigt som vi har skrattat mycket ;) Den till vänster är Jessicas hat-objekt, och min är ju då den högra(daah).... Nu ska här se på skräckis ;) passande va! pusshej!


Mys-lördag!

img_1326 (MMS)

Mys-lördag!


U going down, fucker!

Nu äre dags. Har vart på depphumör nu på eftermiddagen, Jessica likaså. Då kom hon på den briljanta iden att göra varsin vodoo-docka. Hihihi löööv it;)


Sen ska jag tillägga en sak. Rocco kastrer...

Sen ska jag tillägga en sak. Rocco kastrerades förra Onsdagen. Han är 3,5 år, och jag märker en t y d l i g skillnad! 1-Han låg och var tyst i bakluckan på pappas SUV, TROTTS att Maya & Tindra satt i baksätet, och Tova fram ( 3 tikar liksom, och han ÄLSKAR ju både Maya & Tova) 2-Han gick o la sig o sov på en gång igårkväll när jag gick o la mig!!? 3-Han ligger och sover bakom min rumpa NUU? (På egen risk. Krigszon!) Jag är glad både för hans & min skull, att han har ro i kroppen! Och utomhus är han lika galen och sprallig fortfarande! Dessutom får han inte "röjja" förrens tidigast Måndag tydligen, för då kan såret spricka. Men han fick iaf plåga Maya i Sandtaget i 5 min idag. Det behövde han ;) Vad bra det går att vila, märker ni det...


SMS-inlägg

img_2511 (MMS)


SMS-inlägg

img_3893 (MMS)


Nu har jag lärt Rocco Punglös att hämta sa...

Nu har jag lärt Rocco Punglös att hämta saker till mig när inte jag orkar gå ur sängen... Bra jädra hund man har! :D Nu äre dax att vila upp sig, har fan hålt igång med Gunde slash Mini-me hela dagen, i farsans Damp-wagon... Så nu säckar jag en timma. Sen ska jag hooka up med Emil, som är en tråkmåns och inte vill dricka öl med mig "för trääääningeens skuull".... Men han är snäll endå! :) Och om ni undrar "watsup med bilden innan", ja jag vet inte men tyckte han såg så hysteriskt rolig ut, garvade så mkt så jag råkade kissa lite hihihi... Tjoflöjt!


SMS-inlägg

img_2647 (MMS)


Today is my luckyday <3 Fick allt detta av...

img_9194 (MMS)

Today is my luckyday <3 Fick allt detta av jhä ssi chaaa, tack ;)


Mmmmm SAAKNAAAT <3<3

img_9467 (MMS)

Mmmmm SAAKNAAAT <3<3


Sen undrar man ju varför det alltid är sam...

Sen undrar man ju varför det alltid är samma människor som springer fram och tillbaka längs gången mitt i tåget? Vart ska dom? Vad gör dom? Allvarligt, resan tar KNAPPT 3 timmar? Jag känner ju att man får gå på toa 1 gång och till cafeteriavagnen 1 gång under denna korta resa, visst? Men det är fan ALLTID 2-3 människor som springer fram o tillbaka fram o tillbaka HELA tiden, det slår fan aldrig fel... Förbannad man blir :P Är det dom elr jag som ska söka hjälp kan man ju fråga sig?


Ja då sitter man på tåget till helvettet.....

Ja då sitter man på tåget till helvettet... Tror Värmdö är en synonym till Helvettet. Allvarligt, Värm-dö? Jo, så ere nog... Blä, längtar redan tbx till CarlsTown! Dessutom är detta jag sitter på ett sketagammalt tåg som skakar & låter mer än morsans folie-åk ( ford KA) ....


Shop'd nt I drop'd.

Dagen började segt... Blev tvungen att gå ut med Maya plus morsans två daghundar samtidigt. Och Mayas freaking flexi-koppel är ju bara skit! Hon drog som en besatt & bajsade hela tiden, Milton Sprang runt mina ben så jag fick hoppa koppel mer än vad jag INTE hoppade koppel. Truls, ja han skulle inte gå alls han... Fick släpa honom i början, och han baaaara gnällde! Dessutom så LURADE HAN MIG! Han ställde sig och skulle pinka, löft på benet och hela baletten. Men inte kom det nå kiss inte, utan han bajsade... Mysko!? Sen när jag hade ett jävla sjå att plocka upp det, då sprang Milton runt benen från ena hållet, maya drog åt samma håll, jag höll på att förlora förståndet, och Truls, ja han hade redan tappat sitt förstånd! Då fick jag faaan nog, o gick hem!
Sen så åkte jag & mamma till stan och fikade lite. Hon tog en fullkomligt smaklös cappucino After eight, och jag tog en fantastiskt smakfull chai la-tthääää :D
Så skulle hon på nått jädra möte, och jag hade i uppgift att fördriva tiden tills hon var klar... Gissa vad jag gjorde? SHOPPADE LOOOOSS! Guuud, det var FAN inte igår jag spenderade pengar på nödvändiga & snygga saker!
Förrutom det jag kommer via på foto här nu snart, så köpte jag även ett blond-sling-paket (SOm blev DÖSNYGGT) En mascara, en foundation och ett svart långt linne ;)

Och här kommer mina inköp *stolt*:


Jeans från H&M samt Vårjacka från H&M, bild 1.




Jeans från H&M samt Vårjacka från H&M, bild 2.




Skor köp 3, betala för 2 på Skopunkten, Par 1.


Skor köp 3, betala för 2 på Skopunkten, Par 2.


Skor köp 3, betala för 2 på Skopunkten, Par 3.


Annars så har jag slingat mitt hår, färgat morsans hår, ätit blodpudding, skrivit detta... Har nog vart på muggen ett par ggr också! Och ikväll ska jag och mamma gå på bio och se "HUr många lingon finns det i världen?" Det kan man ju iof fråga sig... Men jag vet iaf att antalet Lingon i världen minskade drastiskt för nån halvtimme sen, när jag åt blodpudding...
Och imorgon åker man hem igen. Jag vill inte alls lämna Karlstad för det känns mer som mitt hem, i hjärtat. Men men, snart kommer jag tbx för att stanna ;)

Jajjaaa, over and out. Peace.


Alltså, nu är jag lite trött på mig själv!...

img_6983 (MMS)

Alltså, nu är jag lite trött på mig själv! Har bestämt att inte äta NÅGOT skit innan helgen! (asså skit= skräpmat, inte skit = bajs... Inte för att jag behöver TVINGA mig själv att låta bli att äta bajs, det luktar ju så äckligt så det behöver man ju inte oroa sig för att hetsäta direkt) Denna avhållsamhet har gått suveränt bra i en vecka, jättebra visst? Men nu är jag endå påväg att köpa hamburgare, när jag dessutom bränt maaassakalorier under dagen... Och kolla!!!! Jag tom vet detta nu, har skrivit problemet INNAN det ens hänt? för jag har ju faktiskt inte köpt skiten än.. Men jag vet likt förbannat vad som kommer hända, inte kommer jag lyssna på mig själv iaf...


Idag är det +8 grader, vindarna är milda o...

img_1093 (MMS)

Idag är det +8 grader, vindarna är milda och vi är påväg ut till stallet. Idag har jag uppmanat morsan till att rida barbacka då hon är för spänd i knäna när hon rider. Så ska hon få lära sig skänkelvikning också ;)  Peace :D


Järnbrist!!!!

Yes, thats why jag har vart soo fucking tired på senaste tiden; järnbrist! Insåg detta idag när jag åt blodpudding till middag, och plötsligt blev migsjälv igen? Awesome. Har även beslutat mig för att flytta hit nu. Jag har fixat boxplats till Harry, sökt massa jobb och så kollar jag på bostadsrätter med :) Älskar denna stad. Åker hem på Torsdag till min hund, och för att träffa mina fina vänner :) men sen drar jag :P Jag längtar, och här har jag dessutom morsan med samma diagnoser som jag, och hon hjälper mig att få rätt hjälp eller hur man uttrycker sig. Nu måste jag sova, för imorgon ska jag klippa mammas granne och srn ha en ridlektion för mamma. Då måste man va pigg :D

=)

img_9081 (MMS)

Så, nu har jag bjuggat på lite knäppa bilder jag gjort idag också :) Nu ska jag sova på riktigt ;)


Freakshow.

img_3826 (MMS)

And the main attraction is... MOI!


=)

img_8591 (MMS)

Djävla telefåndjääävul.....,


Vilken mongrowday...

Jag har varit helt död idag. Legat i soffan, under täcket största delen av tiden... Men för att muntra upp mig lite, så kan jag meddela att jag faktiskt har, från soffan såklart, fixat lite på USA planeringen, kollat jobb & lägenheter, promenerat med Maya samt virkat ett par rader... Yäääääy vad jag är hurtig va? Försöker ju även läsa en bok, då jag faktiskt en gång i tiden klarade det, och man tycker ju att ju äldre man blir desto mer ska man kunna njuta av en bra bok? Men icke sa nicke, jag KAN inte!? Jag kan inte fokusera ALLS, utan kommer på migsjälv med att försvinna i tankarna precis h e l a tiden, och då gåre ju inte? Jäkla ADHD... Det är bara att acceptera det faktumet att concertan (min adhd-medicin) inte kan "fixa" precis alla damp-symptom... En jäkla skitdiagnos är vad jag har! Sen är jag förbannad över att man är kvinna också, för jag har A L D R I G hört talas om en kille som har tvångstanken "måste ha kranen på när jag kissar, oavsett om jag är ensam hemma eller på en freaking nattklubb"! Och om man kissar utomhus, ja då tvingar man sin stackars väninna att sjunga JÄTTEHÖGT! Jag fattar inte, VAD ÄR DET SOM ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT MED ATT HÖRA NÄR DET SKVALAR? Det är ju inte så attman direkt bryr sig ett jävla smack om man hör någonannans skval.., jag gör inte det iaf? Sen har vi ju "the maaajor problem"... THE BIG NUMBER 2! Och det mina vänner, det gör jag bara inte på NÅGON annan tjotta än ett fåtal nogrant utvalda, typ hemma, hos Martina elr hos Linda (ni två ska fan känna er hedrade!!) Whats up with that liksom? Förbannade kvinnofasoner tror jag, för jag har a l d r i g mött en karl med liknande problem!? Blir lika imponerad varje gång farsan klubbar inne på Okq8-muggen... Vi bor liksom 2 min därifrån? Men jag vet tyvärr att det inte är HONOM det är fel på... Nu är jag SÅ less på att vara kvinna. Iaf för dagen! Imorgon hatar jag förmodligen män igen! Varsegod för kiss-o-bajs utvikningen. Its on the house fokes. Gonatt

A true story.

img_2585 (MMS)

Once upon a time there was a girl who looked exactly like me. Its the girl to the left, and her name was Gunde. Now, many years later, I've decided to give her a new, cooler name... And the new name is: Mini-me!


It's a doglife.

img_6837 (MMS)

It's a doglife.


Haha!

Jag garvar IHJÄL mig... Jag är såld på Erik & Mackan! "DU borde pröva att ligga på mage och känna sig jättetjock, på ett jävla hönsnät"

Everlast - Folsom prison blues


Everlast - Ends


Thoughts

I walk alone, on the Lonely road. My back is strong boy, everyday I pay the price too walk alone, on the Lonely road. To much time thinking "what went wrong", I close my eyes - hear your song, and I hope its here where I belong... Deep inside its killing me with pain boy, when I sleep I call u name, but I walk alone on the lonely road. My back is strong, cause I walk the Lonely road.


Vår vid Vänern.

img_9256 (MMS)

Vår vid Vänern.


Underbara vårtider:)

img_9815 (MMS)

Det är min favorit-tid på året, och likt rövardottern herselft skriker jag ur mig den sista vintersjukan Nu går vi åt rätt håll fokes!


Picknickdaay.

img_3827 (MMS)

Idag är det vår hörrni :) Jag tänker bjuda min mamma på picknick idag :D


SMS-inlägg

img_7580 (MMS)


Vi ska faktiskt ut idaa, min lilla hair-cu...

img_9726 (MMS)

Vi ska faktiskt ut idaa, min lilla hair-cut å jaa. Stråna häär å håret dääär, ögon å öron jaa. För vi ska faaktiskt ut ida, min lilla hair-cut å jaa......


Nu är jag trött på att va trött! Det har v...

img_1751 (MMS)

Nu är jag trött på att va trött! Det har varit vår hela veckan, och jag har bara såsat runt i min egen bubbla? Och nu har det snöat under natten, GUD VAD ROLIGT JAG SOM ÄR SÅÅÅÅÅÅ FÖRTJUST I SNÖ..... morr..... Aja, fick iaf en saftig inbetalning från försäkringskassan igår, så jag har betalat av mina värsta skulder, och DET är nog det underbaraste jag vart med om!? Fyfan what ey feelin! Och USA planeringen börjar bli klar oxå! Ska lägga ut den sen när den är helt finnished :) Det blir en roadtrip i 4 veckor, med start i Alaska och avslut på Bahamas ;) Men planeringen därimellan publicerar jag från datorn sen :)  Nu ska jag in i min bubbla igen, chiao!


Myskväll i stallet :)

img_4384 (MMS)

Myskväll i stallet :)


Stjerna, och Hrindögg i bakgrunden :)

img_1407 (MMS)

Stjerna, och Hrindögg i bakgrunden :)


Är påväg till stallet med morsan nu. Hon j...

img_9475 (MMS)

Är påväg till stallet med morsan nu. Hon jobbar i ett islandshäst-stall, och jag har lovat att ge henne lite NH-övningar hon kan göra med en häst hon vill bounda med :) Är dock så jäkla trött, och har vart sen jag kom hit, så det känns lite ansträngande om jag ska va ärlig. Men i Tisdags red vi :) och jag hade samma tur som sist: Jag fick en häst med en köttbulle-form, vilket resulterade i en sadel som gled hej vilt, trotts att gjorden var så pass spänd att det inte borde vart möjligt. Efter 3 galopper som slutade med att Stjerna stannade för att jag nästan gled av, så vart jag jätteledsen.. Och pållen med :( För hon älskade att springa :( Bockade och skuttade när man la i högsta växeln, och jag älskar sånna hästar :) så nästa gång kör jag nog barbacka :)  Nä men nu blev jag åksjuk, solong duckers :)


Dagens i-lands problem.

img_5804 (MMS)

Dagens i-lands problem; Faaaan! Inte idag igen!? Jag tror jag blir tokig... Amaaaanda... AMAAAANDAAAA!!!! Kom hit ett taaag? Jo, vet du! Nu har någon lagt Värmlands-tidningen utanför min dörr i över en veckas tid, och jag har inte ens beställt dem!? Jag vill inte ens ha dem Ohh titta en cheva BelAir, det är min drömbil, vad står det här nu då....


Peace out, broes 'n hoes, im going to b.e.d.

img_1561 (MMS)

Peace out, broes 'n hoes, im going to b.e.d.


U betta lov the bang, baby!

img_3634 (MMS)

U betta lov the bang, baby!


Gaaahahah ;) Märks att jag inte fick mkt s...

Gaaahahah ;) Märks att jag inte fick mkt sömn inatt... Skulle berätta om när Rocco skulle jucka på mitt ben, men ist blev det: "Har jag berättat om när Jucko skulle rocka på mitt ben? HAHA Jucko Rocker är nu idolen".....,..en övertrött humor är en obefintlig humor.


DIE MTFKR DIE!!!!!!

Idag har jag mord i sinnet. Jag har världens mest själviska, omogna, elaka, äckliga, idiotiska, egoistiska och mest vidriga ex-pojkvän genom tiderna. Jag tänker inte gå in mer detaljerat på varför jag nu seriöst funderar på att sabbotera hans liv, men en sak ska jag vara jäääävligt tydlig med: Jimmie fittslampa Bergqvist- Jag H A T A R dig, och jag önskar att jag a l d r i g träffat dig. Du tog nästan 4 år av mitt liv. 4 år som jag aldrig får tillbaka. 4 år som jag kunnat spendera på en människa som var V Ä R D att älskas. Det är inte du! Är RIKTIGT arg på denna människa nu, och jag har förmågan att bli psykopatiskt jävla förbannad... Jag skulle sova med ena ögat öppet om jag var Äckel-Jimmie... Nu måste jag lugna ned mig. Vi skulle egentligen åkt iväg o skjutit lerduva idag, jag linda pappa å nåra till, men vi fick ställa in. Så nu drar jag på mig ordentligt med kläder och drar ut och springer i djupsnön, då blir jag nog snäll igen... Herrååå


Pimped pics.

Yeah :) Bilder jag ritat, och sen gjort om via telefonen:) Copyrightlagen gäller på alla dessa bilder.
Here we go:


+=



































 


The moment of truth...

img_9312 (MMS)

Nu är det dags... Rocco ska introduceras med kattterna :P


Idag hatar jag precis allt & alla.

img_4757 (MMS)

Ja, earth is a bitch!!! Jag fick sova mellan typ 05.40 - 09.30, sen tyckte Rocco att jag skulle vakna. Han har varit FÖRJÄVLIG hela veckan, och jag börjar bli RIKTIGT irriterad! Han är skitgnällig, trottsig, juckar på Maya osv... Vet ju åtmindstonde varför, och who can blame the poor dog? Finns väl inte en jeeewel som trivs i Gurra...  Ska bli skönt att åka till sköna Värmland på måndag iaf, saknar min mor jättemycket dessutom.  Annars så har jag kört ett ruskigt basic träningamspass påmattanidag, duktig flicka *klapp klapp*. Har även byggt en bur till Rocco, fick tips av Linda om att gnällbitches och snorvalpar kunde sluta wayna helt om dem har bur :)  ÄÄÄÄÄH who gives a ratass anyway...


Trouble in paradise.

img_5516 (MMS)

Jag kan V e r k l i g e n inte sova när jag druckit alkohol, och jag vill visa min irritation över det med en bild jag ritade en annan gång då jag var mkt arg... Han heter Valle btw. Dinosen utan armar alltså! Skitprutt oxå.... :(


Lovely.

img_0423 (MMS)

Titta vilken ASBALL bild jag lyckats få till!!! Vänstersidan är en bild jag ritat, och sen knåpade jag ihop den med en bild jag fotade idag... Tycker fan den blev HUR FIN SOM HELST :D *stoooooolt*


Fredag 11/3, Boda sandtake.




© Copyright by http://Amandasord.webblogg.se. All kopiering är förbjuden enligt lag.


My daaawgs-




© Copyright by http://Amandasord.webblogg.se. All kopiering är förbjuden enligt lag.


Nostalgi.



© Copyright by http://Amandasord.webblogg.se. All kopiering är förbjuden enligt lag.


Dagens ADHD-outfit.

img_5580 (MMS)

Dagens adhd-outfit består utav; BH från H&M. Smutsig natt-tröja från Turkiet. Trasiga leggins från Urminnes tider. Omaka strumpor från Silja Line.


Tankar.

Ibland tänker jag: "kanske har jag inte adhd endå?". Då är det dagar som denna som tar ned mig på jorden igen. Jagmenar, hur kan man få för sig att man INTE har Adhd när man tvättar händerna med tandkräm och sen råkar sätta bh:n utanpå natt-oversize-tshirten?


Bros Before Hoes, Hombre! ...................

img_0954 (MMS)

Bros Before Hoes, Hombre! .................... Ville bara säga det. Gutten nighten <$ (<-- Glasstrut)


FAN vad lätt jag blir uttråkad!?

img_6451 (MMS)

What is my fucking problem? Jag kan inte koppla av!!! Och det har IIINGET att göra med min ADHD, hö hö.. Hö? Och NO WAY IN HELL att jag ens tänker tanken att ta en långpromenad m Rocco!? Gjorde nämligen det för typ 1,5 h sen, och då var det inte ens HÄLFTEN så pissigt väder ute... Och jag led DÅ liksom? Vad skulle jag då göra om jag gav mig ut NU?  Pessimistamanda här är jag....


Hi! Im Mrs Goodgirl!

img_3806 (MMS)

Tjaa, det gick bra att träna endå :) huvudvärken försvann såklart, och jag blev pigg. Tyvärr är humöret kasst! Är ruuuuuggit taggig idag, och det ryker ur öronen lite hela tiden...  Trotts kaoshumöret så fick jag till en väldigt trevlig snabb-fika med Linda, och då var jag toppenglad! Det är alltid kul att umgås med henne ;) Vi hade ett rungande sex-talk, och glömde heeelt bort alla kärringar och småbarnsmammor som satt vid borden runt omkring. Så innan vi kom på att dom kanske inte ville höra om våra sexliv, så hade vi hunnit gå igenom allt från varför killar inte fattar att man ska vicka på fingrarna, till min "speciella" upplevelse i lördags... Vi var helt uppe i Lindas oskuldsberättelse när vi insåg att nu visste varenda jääävel på dellan allt om våra sexliv... Tur att vi är som vi är och bara skrattade, för att sen fortsätta diskussionen ;)  När vi var mitt i ämnet "för stora silikontuttar" så stormade min pappa in och berättade att hans plurra var borta :( Så då fick vi avsluta för jag ville hjälpa honom att leta, ni förstår han har inga "letarögon"...  Nu är jag trött och en PowerNap känns oerhört lockande :|  So long!


JAG VILL INTE!!!!

JAG VILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTE! Måste gå upp nu, och det ska bli dundernice att träna iof, MÄÄÄN dedaer äer ente rombaah... Nä men jag har DÖÖÖÖÖÖDENS HUVUDVÄRK :( Buuuuhuhuhuuuuhh stackars mig :( somnade väl vid 02 också...


Thoughtful minds-

Nu ere dags att försöka gå o lägga sig. Är jättetrött, men likt förbannat fladdrar tankarna iväg åt alla möjliga håll... Är toksplittrad över mina framtidsplaner, och vet inte alls vilken väg jag ska gå!?  Min kära vän Linda sa något mycket klokt till mig idag; att man inte ska fly. Och jag börjar känna att det är precis vad jag planerar att göra! Och jag tror att det är fel sätt att bygga plattformar på.  Men samtidigt, vafan finns det för möjligheter för "en sån som mig" här? Zero, nada, noll ungefär, om ens det... Dyrt att bo, dyrt att leva & snordyrt att ha häst!  KOLLA NU, nu fladdrar jag iväg I G E N!? Vad är det för FEL på mig kan man ju fråga sig?  Nu tänker jag följa R's exempel, dvs sova snarka o fisa. Myseliten liksom? Snart sätter jag mig och mökar i vidrets nuna!  Tjolaflöjt;)


Onödigt..

De två översta bilderna tog jag igår när vi var på hundpromenad, jag & pappa.
Den sista bilden är på mig & Rocco när vi satt i bilen påväg till Harry idag :)


På besök hos min Harry Häst.

Yä, det var så roligt att se honom! Han var väldigt vinterpäls-lurvig, och lite bukfet men annars var han lika fin som alltid ;)! Och så lugn, trodde nästan han var drogad när jag såg honom först... På ögonen ni vet, avslappnad? Och när han fick syn på mig och pappa, då blev han faktiskt glad! Både jag och pappa känner Harry utan och innan, och därför var vi helt hundra på att han skulle vara sur och ignorera mig, men icke! Han börjde med att putta mig, för att kolla av lägesstämningen liksom. Men jag skrattade bara och knuffade tillbaka ;), dvs han kan aldrig vinna en strid med mig så han försöker inte ens. Men är jag förbannad o har vaknat på fel sida däremot, då...
Började förstå att hästen fortfarande var samma gamla icke-drogpåverkade Harry när det blev dags att sadla, guuuuva det röck i kroppen dådå...
Så blev det dags att ta häst o knalla ned till ridhuset (JÄVLA LYX)...
Där inne lyckades (o)smidiga jag kravla mig upp på denna 174 centimeters mamutt, och kände snart av min träningsvärk i magen från gapskrattandet med Emil igårkväll, samt från den nya magmaskinen på gymmet som jag gav mig på igår morse. Fasen vad jag kände att jag levde...

Så, väl uppe på hästryggen så tyckte jag att det gick lite väl segt efter ett par varv i skritt, kanske var hästen drogad endå? Kortade tyglarna och förberedde mig att få låta, trycka, smacka och driva. Jag ville trava ;) Men, surprise suprise, det krävdes INTE mycket skänkel för att få han att börja trava!? Vadfan, han VAR verkligen inte drogad! Men jag därimot insåg ganska snabbt att jag behövde korta stigläderna... Jag skumpade nämligen som en jävla studsboll, i mina jeans & skateskor... Och när jag gjort det så gick det mycket bättre!
Men det gick inte tillräckligt fort tyckte vi efter en stund, och när nästa långsida kom la jag på galoppskänkeln OCH HERRE JÄVLAR VAD JAG INTE VAR BERÄDD PÅ HARRYS REACTIONEEE!!!! Ni förstår, det stod massa hinder i mitten, och Anna hade hoppat ganska mycket med Harry, vilket han tycker är SKIITKUL. Så JA, han ba foooor in mot mitten till alla dessa hinder, och jag var helt jävla oförberedd, varpå jag fullkompligt SLITER tillbaka stackarn ut på spåret. Sen tappar jag balansen, ställer mig i fältsits, håller i manen... och börjar självklart asgarva. "Ohh hahaha han är ju HOPPlös".
Tur att Harry är van vid flamsiga, tankspridda mig iaf ;) Sen red jag en stund till, utan mer action dock... Sen fick Anna rida :) Genast surnade Harry till då Anna verkligen JOBBAR honom, och denna häst är INTE speciellt het på gröten... Han HATAR att jobba! Och jag hatar att jobba honom, iaf på ridbanor osv. Ute i skogen får man allt gratis, hihi ^^,
Nu får ni se bilderna jag tog idag, och sen får ni göra vadfan ni vill ;) Och tyvärr så är min pappa inte så bra på att fotografera, och ännu mer tyvärr så hade han uppgiften att fota mig när jag red... Så det är inte de bästa rid-bilderna, framförallt inte bilden där mina tår sticker rakt ut (jag vet att dom inte ska det, okej? Men jag skyller på att lädrerna var för långa).. Men det får duga ;)
pussheeej

 


Naturepics, by Amanda.



©amandasord.webblogg.se  -Dessa bilder är fotograferade utav mig, och det är straffbart att kopiera något härifrån, iaf utan att fråga.


Me, me... And me again!


©amandasord.webblogg.se  -Dessa bilder är fotograferade utav mig, och det är straffbart att kopiera något härifrån, iaf utan att fråga.


Ett hundliv.



©amandasord.webblogg.se  -Dessa bilder är fotograferade utav mig, och det är straffbart att kopiera något härifrån, iaf utan att fråga.


På vägen till Harry var jag förväntansfull...

img_2347 (MMS)

På vägen till Harry var jag förväntansfull ;) och det var jättekul att träffa honom :) Skriver mer när jag kommit hem o slänger upp bilder :)


Nån är trött...

img_6065 (MMS)

Nån är trött...


Springtime.




Idag har det varit en Amanda-dag, DVS en jävligt bra dag ;)!
Först tränade jag med Pappa & Camilla i ca 40 min på gymmet här, jag
var stark som en oxe, jajjamänsan! Sen gick jag hem, duschade & snyggade till mig lite, för att sen träffa min psykiater. Han gav mig lite nr som jag ska ringa ang min flytt. Sen mötte jag far min på dellan, varpå han erbjöd sig att köpa en bostadsrätt åt mig i Karlstad. Dem är inte så dyra som här :P Så jag ska kika runt lite på bostadsrätter nu när jag bloggat klart :)
Min far, han har, snart inga pengar kvar... Nä men han är underbar min pappa! Jag kan omöjligt tänka mig att någon har en far som är ens hälften så bra som den jag har! Ni har ju läst själva hur han ställer upp till tusen, med allt han kan! Hes the best!
Sen drog vi till Rusta och satt i massagestolarna ;) Och jag köpte garn (Jag är en virkare ;)) och även en ny hundsäng till Rocco (Han våldtog sin förra, och sen åt han upp den... RIP sängen) Hoppas att han inte gör det igen nu bara... För denna var riktigt fiiiin!!!
När vi kom hem så tog jag ut Rocco på en träningsrunda, han har verkligen blivit duktig nu! Fast idag var han helt jädra galet glad första 15 min, jag tror faktiskt han tycker det är skönt att vara "hemma" igen :) Sen tränade vi "gå fint" (fot), "gå runt" (han går runt min rumpa och sätter sig på min vänstra sida. När han sen tittar på mig får han godis.) "stanna" och sen körde vi lite frolic-sök i snön :)
Nu ligger jag och hämtar andan lite :) Om ett par timmar ska jag på bil-dejt (enligt Linda iaf), fast jag ser det väl inte riktigt så :P Ska träffa Emil som ska hjälpa mig med mitt bilbatteri helt enkelt :)
Så, dags för en PW tror jag, höhö.
Ciao.


Godnatt från oss <3

img_0458 (MMS)

Godnatt från oss <3


Tidsfördriv.

Har man inget bättre för sig så...












Ligger på latsidan.

Ja, det är heeeelt fabulous! jAG bara ligger här på mitt feta arsle och gör INGETING. Om ett tag ska vi åka ut med hundarna till boda, kanske ska duscha först...
Har gjort EN sak idag, flyttat ihop alla kartonger till hörnet. Sen, inte ett skit ;)
Körteln ömmar sedan misshandeln dock, men det går nog över.
På fredag åker jag nog till morsan ett tag tror jag, ska bli mysigt :)
Herrååå


Lördag.


Söndag.

Rocco älskar sin syrra Maya ,

img_9691 (MMS)

Rocco älskar sin syrra Maya , och det visar han med många blöta pussar...


Me n Sky

img_7856 (MMS)

Me n Sky


Ojoj what a night.,.

img_9389 (MMS)

Började me bowling, jag Linda Viktor o David. Och ja, alla ÄR från Köping! Jag vann... Nä jag kom 3a... Brons ;) sen blev det biljard, men jag såg så jävla dubbelt så det gick åt fanders. Sen sov jag hos David, det var... Intressant. Höhö. Nu har Linda o Viktor hämtat mig, så har vi vart i huddinge där Linda köpt nya stötdämpare til Oez :) men nu ska domköra hem mig, o jag ska väl göra iordning lite i mitt rum. Åker troligtvis till Karlstad i slutet av nästa vecka, ska nog försöka etablera mig där ist :)  Men jajja, seyoo later :)


Nu sitter jag i bilen påväg hem :)

känns förvånansvärt bra faktiskt? Sen ikväll blir det utgång med Linda å några :) Feeling good ;)


Att packa gick fort...

img_0560 (MMS)

Att packa gick fort...


Men hallå?

Yääy, fick precis sms från harrys fodervärd, hon kan inte ha kvar honom... Vad fan är det som händer!!? Aja, ska bliUNDERBART att få tillbaka honom faktiskt, min passion för hästar är väckt! ;)


Fuck detta :)!

ja, fuck this. Fördet är nog inte mig det är fel på... Åker tbx till Värmdö imorgon, och får ta nya tag o försöka få en plattform att stå på. Jag ger inte upp nu, trotts detta bakslag. Jag måste lyckas NÅN JÄVLA GÅNG!? Men tro mig, jag är lagom jävla chockad nu... Detta är overkligt, hur jag blir tvungen att kämpa från ruta ett, om och om igen. Nu börjar ordet "orättvist" eka i huvudet på mig, och i dem banorna tänker jag ytterst sällan. Men men, dömd to fail...


Jag har misslyckats, som vanligt.

enligt IB så har jag inte imponerat på honom, och tydligen finns det inget att berömma heller. Så har jag visst fel inställning o är lat med, visste ni det? Så, att jag slitit som ett djur och jobbat över 200h på EN MÅNAD, det är dom inte nöjda med. Jag bara grinar nu... Jag har inget att stanna kvar för, och ingenstanns att ta vägen... Helvette, när ska jag få va lycklig i mer än ett par dar??


Noll sömn :(

Å herregud. HUR ska jag orka med dagen? Jag har sovit SÅ DÅLIGT! Lyckades somna till vid halv fem, men sov myyycket lätt! Sen, från 5-tiden, har jag kollat på klockan STÄNDIGT! och nu ska man orka sig upp... Gaah, how about uttrycket "hellre fly än illa fäkta"... I feel you, outpushet...


ÅH, LINDA-MINNEN!

Surfade lite på Lindas blogg, och hittade till min stora lycka, alla dessa bilder (nästan alla kommer därifrån). Blev SÅ varm i hjärtat :D



Jag & Maya sov över hos Linda & Sky.


Älskade Harry. Muskliga mannen liksom ;)



Här var vi på Orminge-festivalen. Lame tillställning förövrigt...



Jag & Patte var RUGGIGT bakis, på självaste tävlingsdagen...


Patte såg ju ut att va normalbegåvad också...


Den som klagar på min total lack of magmuscles eller min snygga stol-sits, den får stryk.


Fast Linda såg allt lite kutryggig ut hon också...


Men titta, där har vi ju potatissäcken igen?


Mysig solnedgång, mysig kvällstur.


Va!? Vad säger du, ser jag ut som en missfärgad påskkyckling!?


Det var den natten vi sov på höloftet. I minusgraderna...


Men fyfan vad underbart snygg jag är, PUMA.
Håraccecoaren är köpt på Jula för 49:90:-
Tröjan böt jag till mig av en gammal vänninna.



Godmorgon Sky :)


Vilket morgonhumör jag hade där då?


Linda, detta var allt en bra size på häst?


Dessa bilder är från min hårdisk. Kul att se att man faktiskt var snygg för ett par år sen...


Inför planerad studentskiva, men som blev att åka bil med mitt ragg och hångla istället... *host*



Och här var jag porrig som få (tyckte jag), på midsommarfirande -09 hos Linda. Jag "älskade" med digitalkameran...









-fyfan vad klockan är mycket... Uppgång om 3 h...


Hittat en blogg, om några otroliga krigare.

Jovisst, det har jag... Lyssna här ;)
Vaknade, helt plötsligt, nu vid 01 tiden. Började surfa runt på lite bloggar, och klickade mig fram till en blogg där en mor berättar om en mycket speciell liten tjej... Hon heter Wilda, och har en väldigt ovanlig diagnos som heter "Full trisomi 13". Hennes mamma beskriver, högst upp på bloggen, att dem endast har Wilda "på lånad tid", men att dem njuter av varenda sekund tillsammans med henne. (ungefär så står det =)). Denna mor har, om jag förstått allt rätt, 6 barn till att ta hand om. Hur hon gör detta, det vet jag inte. Men jag tycker att ni ska besöka hennes blogg, och se själva vilka sanna krigare det verkligen finns! Bloggen hittar du här 

Detta får mig att stanna upp en stund, jag börjar grubbla... Man ska ju aldrig generalisera problem, att påstå att vissa individers problem är större/värre än andras bara för att det låter/ser ut så. Det vet du ju inte, man har INGEN ANING om hur hårt andra anser sig kämpa. Vad som är energikrävande för den ene, är den andres "vardagskick" for example.
Men man kan tänka ur sitt eget perspektiv, och fråga sig själv "skulle jag klarat detta?", och i detta fall när det gäller denna mammas kamp, hur hon kämpar för hela sin familjs välmående, inte bara överlevnad, så är mitt svar osagt. För jag vet inte, jag är inte mor. Men ärligt talat så tror jag inte jag skulle hålla. Men det gör hon, hon är nog wonderwoman. På riktigt.
Så all cred till kvinnan som gav Supermorsan ett ansikte.


Är lite upprörd nu...

Ja, nu börjar jag bli riktigt trött på kommentarer som "Herregud jag är dubbelt så gammal som dig, du ska inte vara trött" eller typ denna: "Sitter du här igen" eller klassikern: "Det är inte meningen att den som ÄGER stället ska jobba mer än de aställda".
Okej, men den ena anställda jobbar 48 h i veckan. Den andra, hon jobbar MINST 50 h/v. Jag vill fråga alla er som läser min blogg, kan ni svara på dessa frågor:
-Skulle ni orka jobba 8.00-17.00, sen kl 20.00 kvällsfodra 6 dagar i veckan?
-Tycker ni det är OKEJ att kräva det av sina anställda?
-Tycker ni att det är okej att jag tar varje kvällsfodring och "dom" tar mornarna? "Dom" är ju två? Borde det inte bli var tredje fodring då ist? Det är ju inte ens mina hästar, utan deras?
Och enl svensk lag får man inte jobba mer än 48 h/v, inkl övertid???

Jag är irriterad nu, då jag tex i Tisdags jobbade så gott ja kunde trotts BRUTAL mensvärk. Fick bara höra dagen efter att jag måste göra mig förtjänt av lönen, och inte "sitta av tiden" ( Jag orkade inte mer än sopa, göra höpåsar och lösa korsord. Det var den dage jag kräktes ni vet..) Plus att jag försökte få ledigt imorgon, eftersom jag nu jobbat 5 dagar, men nej. "Vad är ledigt?" Dessutom får jag ju jobba HELA JÄVLA DAGARNA när dom är ute i landet på jobb!!!!???
Jag har berättat nu att jag vill prata med dem imorgon, för att jag är uppretad. Ska sätta mig och skriva ned lite saker, anars kommer jag glömma. Sa till dem att det är ingen idé att jag försöker kommuicera nu, jag kommer bara bli förbannad. Behöver sova på saken.

Annars då? Jo, idag red jag Junior (avkomma fr järvsöfaks). Det var asroligt, han var så jääävla pigg och glad :P Tyvärr vad sadel bara SKIT, och jag gled åt höger. Emelie red bakom och ba "Du, hela sadeln ligger sett". Min rygg känner det. Jag prövade med ALLA knep, men liktförbannat gled den. Så tillslut vände jag. Synd, för jag tokgillade hästen :P
nu tänker jag sova!


1# Pimp my horse 2# Snygga Midas 3# Putte puttar snö 4# En mus hade gjort en gång i hästskit.


Rocco <3 Heath Fläkter

img_8233 (MMS)

Rocco <3 Heath Fläkter


Wierd dreams...

Inatt drömde jag att minkollega sa " fasen, tror det står 30 hästar till bakom knuten som ska in" jag höll på att smälla av. Men sen drömde jag om ett gammalt ragg. Jag blev jätteglad och varm i hela kroppen :) det är nog ett jävligt bra tecken! Tyvärr vet inte jag hans efternamn, och numret är sedan länge raderat. You see i broked his heart.. Men men, lifesabitch :) och min kropp går snart sönder tror jag. Är helt slut!


Mr Rocco.

img_5632 (MMS)

Rocco är en mycket sofistikerad och samhällsintresserad herre. Han gillar att laga goda middagar, umgås med sina barn, men han berättar också om sin obsession för att spela på hästar.  Herr Rocco är född i Vågens tecken, och han är en drömmare. Han har rötter i det gamla forna Tyskland, och hans idol var en man vid namn Friedrich.


Gud vad jag vill finna kärleken...

img_8788 (MMS)

Han, med stort H!  Jag vill älska & bli älskad, få dela mitt nya underbara liv med någon. Jag vill ha någon att prata med, mysa med och få närhet av! Någon att göra sig fin för, och nån som frågar hur ens dag har varit!  Jag vill gå hela dagen, med fjärilar i magen, och  undra vad han gör. Jag vill längta efter att få höra om någons dag, få diskutera den och analysera den.  Jag vill ha romantik, passion och kärlek.  Jag vill ha en karl att åtrå och att få krypa ihop hos. En karl som ger mig trygghet, att få älska och att få bli älskad av!  Jag vill...


Jag är ledsen :(

Jag har haft kaosvärk i magen hela natten o dagen, och bara setat på mitt feta arsle och löst korsord i princip. Visst, jag sopade & gjorde hö, samt tog in hästar, men det var också allt! Känner mig som en dålig anställd idag! Fast för mig var det märkligt att jag ens klarade att ta mig ur sängen, och faktiskt varit i stallet!? och dessutom spökar mina hormoner så det gungar i hela stan... Är hur deppig som helst nu, känner mig ensam och ledsen som fan :( Det är hemskt hemskt hemskt........
Vill inte ens gå ned på middag känner jag, får ligga här som en fet gris och äta knäckebröd istället, å inte ens det vill jag! 
Och fy vad jag är mörkrädd nu med, vill bara gömma mig någonstanns!!!
Varken kakor, cappucino, djur, film eller musik hjälper :(
Jag hatar lingonveckor, jag hatar hormoner, jag hatar blod, jag hatar tamponger, jag hatar illamående, jag hatar äggstockar i taggtråd, jag hatar män som finner glädje i att retas extra mycket en gång i månaden.
JAG HATAR MENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu tänker jag gråta en skvätt, och sen gå ned o mata hästarna. hejdå dumma fula blogg :(

RSS 2.0