Fucked up..

Jag vet inte när jag slocknade imorse, 4 kanske?
Vid halv sex går pappa upp, och då vaknar Rocco, och är jättepigg. Så då tar pappa ut honom så jag får sova (på kvällen tar jag ut båda hundarna, och under dagen har vi hand om vår egen liksom).
Så, jag vaknade till av att Rocco höll på att va sådär morgonpigg igen, och jag muttrade ngt om "men gud kan pappa ta ut han  någongång", så öppnar pappa dörren, och jag säger MEN STÅ INTE BARA DÄR, TA UT HAN? (Har ett fruuuktansvärt dåligt morgonhumör) Då säger pappa att "han tog ut rocco imorse".. KLOCKAN VAR NÄSTAN 12!!!!! Jag HATAR att sova förlänge :(
Men whatever, nu ska vi fixa min bil så han är redo att säljas (SNYFT SNYFT SNYFT), sen kanske vi åker iväg med hundarna en sväng.
Det är så härligt att bara kunna släppa dem och låta dem röja i sandtaget nån timme. Det ligger liksom som på en halvö, så man har koll åt alla håll (Rocco är ju vaktig och folk uppskattar inte när en oversize dobermann kommer kutande i 180, skällande och dregglande, mot dem av ngn konstig anledning...) så det stället är perfa. Det är också en anledning till att jag vill komma iväg och flytta, så vi kan gå lite kurser på BhK. Det är ju dumt att betala för en kurs + medlemsskap om man ska flytta!
Jaha nehe nu ere visst dags att fixa hulken! Peace.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0